Acum citesti
StudentObike se închide temporar, dar revine la toamnă

Proiectul studentObike își anunță încheierea sezonului primăvara – vară 2014, începând cu data de 30 iunie 2014. Pe perioada verii, singurul centru studentObike care va rămâne deschis este centrul din Complexul Agronomie. Mulțumirile celor de la Green Revolution merg către cei 19.000 de studenți care au ales bicicletele studentObike ca mijloc de transport sau de recreere, începând din martie până în iunie, și care au participat la activitățile organizate în cadrul proiectului, dar și către autoritățile, partenerii și sponsorii care au sprijinit proiectul.

studen

Programul StudentObike  promoveaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studentilor. Suntem prezenti in cele mai mari centre universitare din tara, pe axa principala de transport pentru studenti, pentru ca ne dorim  sa construim un comportament responsabil fata de mediu si un stil de viata sanatos pentru tineri. Avem convingerea ca prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunitatilor si ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor StudentObike este mai mare in fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director Directia Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

„Odata cu sfarsitul sesiunii, studentii intra in vacanta, la fel si bicicletele studentObike. Ne bucuram ca un numar atat de mare de studenti au ales bicicleta in drumurile lor de la cursuri, la biblioteca sau spre locuri de relaxare din campusuri sau din oras. Speram sa foloseasca bicicleta si in timpul vacantei si sa grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator. Le multumim celor 19.000 de utilizatori si ii asteptam plini de energie incepand din septembrie”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.

In lunile martie – iunie 2014, centrele studenObike au inregistrat 19.000 de mii de utilizatori. Astfel, in centrele din Bucuresti, localizate in Complex Agronomie – Herastrau, Politehnica-Rectorat si Politehnica-Regie, peste 9.000 de studenti au inchiriat bicicletele studentObike. Studentii ieseni au mers la centrul de inchiriere de la Facultatea de Constructii in numar de aproape 4.000 si peste 2.000 de studenti din Cluj au inchiriat bicicletele galbene de la centrul de inchiriere din Complexul Hasdeu. Studentii din Brasov au inchiriat si ei bicicletele galbene de la centrul aflat in Complexul Memorandului, totalizand aproape 1.000 de inchirieri, iar peste 2.000 de studenti din Ploiesti  – Facultatea Petrol si Gaze s-au plimbat cu bicicletele.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − six =