Acum citesti
StudentObike, alături de studenți pentru al patrulea an

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank au deschis luni, 31 martie, ora 10:00, pentru al patrulea an consecutiv, centrele StudentObike, singurul proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

student

Un număr de 350 de biciclete vor fi puse gratuit la dispoziția studențiilor din Bucuresti, din trei centre universitare: Politehnica-Rectorat, Politehnica-Regie și Complex Agronomie – Herăstrău și alte patru centre din țară: Iași, Brașov, Cluj și Ploiești. Studenții vor putea închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimației valabile de student și a unui act de identitate.

Ca noutăți ale sezonului 2014, studentObike oferă tuturor studenților posibilitatea de a închiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventează, extinderea proiectului în orașul Ploiești, mutarea centrului din ASE – Piața Romană în Complexul Agronomie și o flotă nouă de biciclete, ușor de utilizat, pregătite să ofere experiențe plăcute iubitorilor de pedalat.

În țară, centrele StudentObike se vor deschide după cum urmează: 7 aprilie – Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie Cluj –Complexul Hasdeu, 11 aprilie – Brasov – Complexul Memorandului si 15 aprilie – Ploiesti  – Facultatea Petrol si Gaze.

,,Programul StudentObike  promoveaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studentilor. Suntem prezenti in cele mai mari centre universitare din tara, pe axa principala de transport pentru studenti, pentru ca ne dorim  sa construim un comportament responsabil fata de mediu si un stil de viata sanatos pentru tineri. Avem convingerea ca prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunitatilor si ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor StudentObike este mai mare in fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Directia Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

„Asteptam studentii bucuresteni sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele StudentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti de la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa  fie in crestere si anul acesta”, a declarat Raluca Fișer, presedinte Asociatia Green Revolution.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =