Acum citesti
SRAM adaugă componente aero gamei existente

Nu este niciun secret că marii producători de componente de șosea au intrat în febra aerodinamicii, așa că piesele rafinate din acest punct de vedere ale celor de la SRAM sunt o apariție firească. De această dată, componentele, manete de schimbător și plăci de angrenaj, sunt dedicate celor care utilizează biciclete de contratimp, fie în cadrul acestei discipline, fie ca triatloniști.

Pe primul loc în listă sunt manetele SRAM R2C Yaw Aero. Una din diferențele față de modelul anterior este că maneta corespondentă schimbătorului de față lucrează mai bine cu respectiva piesă, ce beneficiază de tehnologia Yaw. De asemenea, aceasta nu are decât două poziții, cele aferente plăcii mari și celei mici. Este important de precizat că R2C Yaw Aero nu sunt manete poziționale, R2C însemnând return to center. Adică, după fiecare acționare, maneta revine în poziția centrală de pornire și nu rămâne într-o poziție anume în funcție de treapta de viteză precum manetele clasice. Materialul din care sunt fabricate este carbonul UD, iar greutatea măsoară 175 de grame/pereche.

Lista deloc lungă se încheie cu plăcile de angrenaj SRAM Yaw Aero. Acestea sunt proiectate pentru a funcționa în deplină armonie cu același schimbător de față cu tehnologie Yaw. Numărul de dinți al plăcii mari este de 55, în timp ce cealaltă va fi de 42, iar detaliile de construcție au fost astfel realizate pentru a asigura un mers fluent al acțiunii de schimbare a vitezei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen + nine =