Acum citesti
Shimano România angajează: posturi disponibile

Shimano România ne anunță că fac angajări, o veste bună pentru pasionați, căci au posibilitatea de a lucra în industrie și de a-și pune la bătaie atât cunoștiințele în domeniu cât și să de frâu liber pasiunii pentru biciclete. Iar Shimano este chiar punctul ideal de plecare. Iată despre ce este vorba.

Primul post disponibil este responsabilul de customer service. Ni se comunică faptul că persoana în cauză trebuie să fie deschisă, sociabilă, cu spirit de inițiativă și gândire tehnică. Trebuie să aibă abilități de comunicare, să fie pasionat de sport și de lumea bicicletelor, să aibă cunoștiințe în operarea unui PC și să cunoască engleza la un nivel mediu.

Al doilea post este cel de lucrător în depozit. În acest caz, cerințele sunt mai puține, dar cu siguranță munca poate fi la fel de provocatoare. Pentru acest post se caută o persoană deschisă, sociabilă cu spirit de inițiativă și cu abilități de comunicare.

Bine de știut, sediul Shimano România se află pe autostrada A1, la KM13, iar programul este de luni până vineri, de la 8 la 16. Cei interesați, își pot depune CV-urile prin mail, la [email protected].

Mult succes!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + seventeen =