Acum citesti
Sfântul Pedalie va vorbi prin ucenicele sale

Tot mai des se petrece prin felurite locuri ale Bucureștilor să își facă apariția Sfântul Pedalie, protectorul bicicliștilor. Dacă ultima oară i-a împuternicit pe călătorul Radu Diaconescu și binefăcătorul Iulian Angheluță să glăsuiască în fața celor drepți întru credința biciclistă, sâmbăta aceasta le-a trimis pe profetele sale printre noi.

fete

Parohia Hai cu Bicla trimite vestea că mâine, 21 martie, începând cu orele 17, între pereții Institutului Francez din București, are loc adunarea, urmând a răspândi cuvântul biciclistelor Karina Bonța, Cristina Barbu, Luluțu Geller, Ina Dumitriu și Oana Deliu.

Așadar, din ceaslovul sinodului spicuim câte ceva despre invitate care vor încerca să răspundă la încercarea „Ce le face pe fete deosebite de băieți atunci când pedalează?”:

  • Karina a luat Pirineii la bani mărunți, pardon, la bicicletă, și din cățărarea asta a ieșit o carte și o experiență nemaipomenită.
  • Cristina Barbu ține un atelier unde face și desface biciclete. Un atelier Onest pe numele lui.
  • LuluȚu Geller supranumită și ”zeița orașului”, a strâns mii de kilometri, isprăvi și experiențe în tricoul celor de la Tribul.
  • Ina Dumitriu a luat bicicleta de coarne și a mers până în Turcia într-o călătorie cu dus-întors și baclavele.
  • Oana Deliu face parte din echipa Skirt Bike și tot ce nu știți despre bicicletele cu fuste o să ne spună ea.

Sfântul Pedalie este prezent în toate locurile unde au pătruns sufletele oamenilor, inclusiv pe internet, așa că dacă simțiți chemarea de a fi alături de acesta, confirmați, roagă-vă acesta, prezența pe adresa de e-mail [email protected].

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 6 =