Acum citesti
Revine Mario Cipollini?

Fostul campion mondial Mario Cipollini a declarat că se gândește să revină în lumea ciclismului profesionist. E drept, doar pentru Turul Italiei din acest an, dar intenția sa este cu atât mai interesant de urmărit cu cât fostul sportiv are 45 de ani.

Dorința lui Mario Cipollini este de a-l ajuta pe Andrea Guardini să câștige niște etape în Il Giro 2012. Totuși, italianul s-ar putea lovi de refuzul Uniunii Cicliste Internaționale, care i-ar putea nega reintrarea în ciclismul profesionist din pricina faptului că nu este înscris în programul de pașapoarte biometrice care face parte din efortul anti-doping al Uniunii. Cipollini a declarat că se va supune câtor teste va fi nevoie, doar să fie lăsat să participe.

Super Mario a declarat că este mai greu cu 8 kilograme decât atunci când se afla în formă maximă, dar că se simte pregătit să mai participe la competiții. A pus această dorință pe seama faptului că emoțiile și satisfacția oferită de competițiile de cel mai înalt nivel nu pot fi înlocuite de nimic.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 2 =