Acum citesti
Rastelul vertical pentru biciclete

Disputele domestice privind spațiul necesar depozitării bicicletei sunt pe cale să se stingă, odată cu invenția numită Bike-Organizer a celor de la ZicTech. Compania a reușit să producă un rastel vertical pentru biciclete, ușor de instalat, ușor de folosit și foarte practic.

Roata bicicletei se fixează între două bucăți de plastic care servesc și ca spațiu de depozitare și când bicicleta este verticalizată, o curea suplimentară unește tija de șa cu baza rastelului. În Bike-Organizer pot fi instalate biciclete cu roți de orice mărime, atâta vreme cât lățimea anvelopei nu depășește 2,5 inch. Opțional, întreg sistemul poate fi prins cu șuruburi de podea, deși fabricanții declară că acest lucru nu este necesar. Printre alte facilități se numără un inel cu ajutorul căruia bicicleta poate fi legată cu un lanț anti-furt și posibilitatea de a lega mai multe rasteluri între ele. Momentan nu a fost comunicat niciun preț, dar informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Vezi Comentariu (1)
  • Roata din fata necesita si ea o prindere. Alminteri intreg ansamblul se va dezechilibra si se va varsa pe o parte. Mai practic mi se pare un carlig infipt in perete si roata din fata agatata. Nu este necesara desprinderea rotii spate de sol. Iar carligul este muuuult mai ieftin….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =