Acum citesti
Primăria Pitești începe construcția pistelor de biciclete

Bicicliștii din Pitești s-ar putea să aibă parte de niște atenție din partea autorităților locale, după ce Primăria a decis demararea construcției unor piste de biciclete.

piste_biciclete_aviatorilor

Una dintre acestea este programată să fie amplasată pe ambele părți ale carosabilului, între Piața Milea și Teatrul Alexandru Davila, pe când o alta s-ar putea întinde între Parcul Lunca Argeșului și Tudor Vladimirescu, de-a lungul falezei Râului Argeș. Primăria estimează că pistele vor fi terminate până în această toamnă.

Via Ziarul Argeș

Vezi Comentarii (2)
  • O sa fac maine o filmare cu bicicleta pe cele doua trasee enumerate mai sus. Culmea este ca primul este traseul meu de intors de la job si al 2-lea de dus. Sunt foarte curios cum veti interpeta filmarile, ca eu deja nu inteleg cum s-ar putea realiza.

  • Pacat ca nu s-au gandit sa faca piste si pe podurile de iesire din oras (peste R. Arges si Doamnei), care tot sunt in constructie.
    De asemenea, se putea face o pista si pe E574 (Pitesti-Mioveni) daca tot a fost complet refacut drumul. Pe acolo-i tare periculos cu bicicleta pe asfalt, abia au loc un camion si o masina simultan pe sens. In schimb au montat borduri destul de inalte, care consider ca-s periculoase pentru acel drum destul de ingust.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 20 =