Acum citesti
Pivot Mach 6 trece în formatul mullet

Inițial, bicicleta Pivot Mach 6 era echipată cu roți de 27,5 inch, pe când majoritatea brand-urilor optau pentru roți de 29 inch. Acum, Pivot schimbă doar roata de față cu una de 29 inch trecând la formatul mullet pe care îl vedem pe majoritatea bicicletelor de enduro.

Toate variantele de echipare acum vin în formatul mullet, dar, încă poți achiziționa bicicleta cu roți de 27,5 inch.

Cei de la Pivot au primit sugestii cu referință la introducerea formatului mullet pe Mach 6. Au montat o furca de 160 mm și o roată de 29 inch, iar rezultatul i-au făcut pe cei de la Pivot să pună la dispoziția publicului această opțiune.

În comparație cu varianta de 27,5, roțile MX au adus câteva schimbari în geometria bicicletei. Unghiul furcii este amplasat la 63,3 grade, cu 1,7 grade mai puțin decât modelul cu roți de 27,5 inch. Bottom-bracket-ul este poziționat cu 11 mm mai sus, iar ampatamentul a crescut cu 10 mm.

Dispune de același flip-chip (high/low) pentru modificarea geometriei dupa bunul plac, iar în afară de furcă, roata de față și anvelopă, Mach 6 vine în aceleași echipări ca până acum.

Cursa suspensiei de spate este de 158 mm, care funcționează împreuna cu furca de 160 mm. Prețurile variantelor de echipare sunt cuprinse între 5.771 euro și 10.993 euro.

Acum publicul beneficiează de caracteristica Brunch Ride pe care o găsiți pe site-ul lor. Cu aceasta poți construi o bicicletă după buzunar sau bunul plac. Prețul pleacă de la 4.579 euro unde cuprinde următoarele componente: cadrul, furca Fox Factory, amortizorul Marzocchi, transmisia Shimano SLX/XT, frâne SRAM Code R și angrenaj Race Face Aeffect.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =