Acum citesti
Himiway Cobra, un e-bike sau o autoutilitară?

Himiway Cobra, un e-bike mai special. Un fel de SUV al bicicletelor care vine cu roți de groase de 26 inch puse în funcțiune de motorul integrat în butucul din spate. Are un paint-job interesant și permite o sarcină utilă enormă. Pe de altă parte toată bicicleta are o greutate foarte mare.

Bicicletele e-fat sunt destul de speciale, nu prea vezi la fiecare colț al străzii. Oricum modelul asta nu l-ai vedea la colțul străzii ci mai degrabă în trafic cu o remorcă atașată. Dar tot speciale sunt, mai ales acest Himiway Cobra.

Dispune de anvelope cu o lățime de 4,8 inch, are un cadru foarte masiv construit din aluminiu iar numele vine de la culoarea atipică a cadrului care seamănă cu o piele de șarpe.

Acest monstru poate căra o greutate de până la 220 kg, dar aici intră și greutatea lui, anume 40 kg. Per total, cu greutatea bicicletei mai poți căra pe lângă 180 kg. Motorul este integrat în butucul din spate și livrează un cuplu de 86 Nm. La rândul lui este alimentat de o baterie a cărei capacitate este de 960 Wh.

Autoutilitara poate fi a ta la prețul de 2.499 euro cu mențiunea că este disponibilă doar intr-o mărime.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 7 =