Acum citesti
Peste 200 de persoane la inaugurat traseu cicloturistic lângă Iași

Asociația ProBikeAddiction a inaugurat sâmbăta trecută un nou traseu cicloturistic aflat în apropiere de Iași, în compania a circa 200 de pasionați de pedalat recreațional. Traseul are aproximativ 14 kilometri și leagă Pădurea Uricani de Palatul Sturdza din Miroslava.

probikeaddiction_traseu_marcat_cicloturism_iasi_m

„Portiunea de padure este perfecta pentru practicarea cicloturismului in familie, gradul de dificultate usor, siguranta deplasarii, frumusetea naturii si posibilitatea de a intalni caprioare, iepuri salbatici sau fazani vor intregi experienta regasirii Iasului dintr-un punct de panorama mai putin cunoscut. Este un traseu care merita parcurs, mai ales in zilele insorite. Fiind vorba insa despre un itinerariu printr-o rezervatie naturala, incurajam respectarea unor reguli de bun simt prin care sa pastram natura asa cum este – frumoasa si nealterata”, a declarat Ioana Popa, presedintele Asociatiei ProBikeAddiction, initiatoarea proiectului.

Proiectul ProBikeAddiction este finantat de Transgor Logistik, prin Fundatia Comunitara Iasi si s-a derulat in parteneriat cu Centrul de informare Turistica Miroslava si cu sprijinul Directiei Silvice Iasi si a Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =