Acum citesti
Pantofii de ciclism BRN, disponibili acum cu reduceri importante!

De peste șaizeci de ani, numele BRN – Bernardi – este sinonim cu excelența, calitatea și cercetarea în lumea ciclismului.

BRN este condusă acum de a treia generație a familiei, fiind o companie lider in Italia. Principiile dupa care compania s-a ghidat au fost întotdeauna inovația, cercetarea și dezvoltarea combinate cu capacitatea de a evolua și de a se adapta la nevoile pieței și ale clienților. Astăzi, nepoții fondatorului, conduc o echipă dinamică și cu experientiza puternică și eficientă.

BRN este întotdeauna atentă la ultimele evoluții, căutând produse al căror design și caracteristici să fie originale și unice, inovatoare și setate ca tendințe in domeniu.

Pantofii de ciclism BRN RACE

Fabricati din imitatie de piele foarte rezistentă, cu toc întărit, noile încălțări de ciclism BRN Race sunt concepute pentru a satisface nevoile ciclistilor care strabat in sus si in jos străzile, câmpia, dealurile! Conceputi pentru bicicliștii care adoră asfaltul, pantofii BRN Race sunt echipati cu țesătură respirabilă, două benzi Velcro, clichet cu reglare micrometrică pentru o aderență perfectă la picior și dungi reflectorizante pe spate pentru a maximiza vizibilitatea în timpul pedalarii noaptea.

Pantofii de ciclism BRN MTB

Noroi, umiditate, sol și mult praf? Cine pedalează pe traseele off-road știe despre ce vorbim și intelege importanța pantofilor mtb robusti, capabili să reziste la conditiile cele mai extreme. Acesta este motivul pentru care BRN introduce noua linie de încălțăminte pentru ciclism Cross Mtb, cu călcâie armate, clichet cu reglare micrometrică, clapeta din spate pentru a proteja laba piciorul, prinderea si fixarea SPD-lor pentru a garanta aderența pe cele mai mocirloase terenuri.

Pantofii de ciclism BRN Freeride

Control și confort indiferent de traseu! Noile încălțări de ciclism BRN Freeride sunt concepute pentru a satisface nevoile ciclistului care apreciază căile și rutele off-road, dar care dorește să se simtă pregătit să coboare din șa, să înfrunte trasee neașteptate și, de ce nu, momente de relaxare pură. Datorită tălpii de cauciuc cu control ridicat și găuri pentru pedale rapide, noii pantofi BRN Freeride sunt perfecti pentru utilizarea pe bicicletă, dar și pentru mersul pe jos, pentru a vizita atracțiile turistice odata ajunsi acolo pe bicicleta. Noii pantofi BRN Freeride au un sistem dublu de închidere cu Velcro și șnur rotor în două trepte, care permite aderarea perfectă la picior și o potrivire ideală.

Pantofii de ciclism BRN GLADIATOR ROAD / Pantofii de ciclism BRN GLADIATOR XC MTB

Pantofii de ciclsim BRN Gladiator Road sunt conceputi în jurul piciorului celui care ar da totul sa nu se oprescă din pedalat! Un pantof premium cu 2 rotoare ATOP în partea superioară, cu o traversare tripla pentru o potrivire perfecta pe picior. Proiectat pentru ciclistul de sosea, noul pantof BRN Gladiator Road este echipat cu tălpici cu găuri pentru respirarea piciorului, gauri pentru pedale rapide și zone laterale cu țesătură respirabilă pentru a menține piciorul uscat și protejat de transpirație pe durata pedalarii.

Pantofii de ciclism BRN XC MTB

Pantofii de ciclism pentru off-road si mountain bike BRN XC MTB combină calitatea inalta cu confortul sporit. Inserțiile din plasă fac ca acesti pantofi de ciclism să fie foarte respirabili și super ventilați, efectul este îmbunătățit și mai mult de partea superioară datorită fibrei sintetice respirabile, în care inserțiile din plasă sunt integrate.

Talpile M250 sunt extrem de confortabile și oferă o aderență excelentă în cazul în care trebuie să cobori de pe bicicletă, au întărituri și o bandă TPU. De asemenea, au talpici respirabili și detașabili. Toate caracteristicile tehnice enumerate, închiderea ATOP și Velcro, fac din pantoful XC de la BRN un pantof confortabil și tehnic, la un preț accesibil.

Toată gama de pantofi, inclusiv reducerile, pot fi vizualizați aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − three =