Acum citesti
Ohlins iși face apariția pe bicicletele YT Izzo, Capra și Tues din seria Uncaged 11

YT au rididcat ștacheta prin colaborarea cu Ohlins pentru bicicletele Izzo, Capra și Tues, din noua serie Uncaged 11. Modelele dispun de suspensii Ohlins, noua transmisie de la SRAM și o vopsea care iese în evidență. Aceste biciclete dețin titlul de a fi cele mai scumpe din ficare categorie de care aparțin. Prin urmare, prețurile sunt de 5.299 lire, 5.499 lire și 4.299 lire. YT demonstrază încă o data ca au cel mai bun raport dintre preț și calitate.

YT Capra Uncaged 11

Bicicleta care este foarte populară, YT Capra, pe care o vedem și în Enduro World Series împeună cu Jack Moir, cel care o folosește, vine în două opțiuni pentru roți, adică de 29 inch sau în format mullet. Modelul Uncaged vine în opțiunea orientată mai mult spre bike-park, adică mullet, roată de 29 inch pe față și 27,5 inch pe spate. Este construită în totalitate din carbon și marimile cadrului pleacă de la S și ajung la XXL.

Componentele cele mai ușor de observat sunt suspensiile. Ele, așa cum am spus, provin de la Ohlins. Dispune de o furca Ohlins RXF38 M.2 care poate fi modificată dupa gustul fiecărui rider, iar cursa este de 170mm. În partea din spate se află amortizorul Ohlins TTX22 M pe arc cu o cursa de 170mm. Transmisia, în toată splandoarea ei, este noul GX Eagle AXS cu 12 viteze, care merge mână in mână cu paintjob-ul.

Alte componente care trebuie specificate sunt roțile, Crankbrother Synthesis Enduro Carbon echipate cu anvelopele Maxxis Assegai și Maxxis Minion DHRII, frânele SRAM Codel RSC și tija de șa hidraulică RockShox Reverb AXS.

Poți achiziționa bicicleta YT Capra MX Uncaged 11 la prețul de 5.499 lire, euro sau dolari.

YT Izzo Uncaged 11

YT Izzo este o bicicletă de trail/maraton, cu roți de 29 inch și 130 mm cursă a suspensiei. Modelul din seria Uncaged 11, este o varianta premium din gama Izzo. Cadrul construit din carbon este echipat cu furca Ohlins RXF36 M2 având cursa de 140mm, iar în completare vine amortizorul Ohlins TTX1 pe aer.

Roțile acestui model sunt de la Crankbrothers, modelul Synthesis XCT construite din carbon, pe care sunt echipate anvelopele Maxxis Minion DHRII. De asemenea, beneficiează de tija de șa hidraulică RockShox Reverb AXS și de frânele SRAM G2 RSC în patru pistoane Împreuna cu discurile ale caror diametre sunt 200mm (F) și 180 mm (S).

YT Izzo Uncaged 11 vine la prețul de 5.299 lire, euro și dolari, iar marimile cadrului sunt cuprinse între S și XXL.

YT Tues Uncaged 11

Ultimul dar nu cel din urmă este modelul YT Tues. O bicicletă de downhill cu roțile de 27,5 inch, cadru din aluminiu și o cursă a suspensiei de 200 mm atât în față cât și în spate. Cadrul se combina excelent cu furca Ohlins DH38 TTX18 pe aer și cu amortizorul pe arc Ohlins TTX22 M.

Componentele care ies în evisență nu sunt doar cele de mai sus. Dispune de frânele de la SRAM, modelul Code RSC și setul de roți Crankbrothers Synthesis DH construite din aluminiu. Contactul cu solul este asigurat de către anvelopele Maxxis Assegai cu casing-ul pentru downhill, iar transmisia este SRAM XO1 DH.

Modelul Tues Uncaged 11 este disponibil in 5 marimi, S – XXL și vine la un preț de 4.299 lire, euro și dolari.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − nine =