Acum citesti
Noua hartă turistică a Banatului Montan a fost lansată!

Banatul Montan anunță lansarea noii hărți turistice a zonei. Vei găsi aici nu mai puțin de 100 obiective pe care le poți vizita la pas sau cu bicicleta. “Harta este un produs făcut de la zero de echipa noastră, în care am pus cele mai importante informații despre obiectivele turistice din zona noastră, succint și usor de accesat pentru orice turist”, spun cei care au bătut terenul în lung și lat pentru a strânge toate aceste informații.

Pe hartă sunt poziționate 100 de obiective turistice, descrise ulterior în cele 3 planșe ce însoțesc harta. Obiectivele sunt structurate după tipul lor (naturale sau antropice), dar și după zona în care se găsesc (Semenic, Aurora Banatului, Scorilo, Herculane, Clisura Dunarii). Prețul hărții este de 10 lei.

Pe lângă harta cu cele mai importante 100 de obiective turistice ale Banatului Montan, s-a tipărit și harta cu drumetii pentru Munții Țarcu – Godeanu – Muntele Mic. Harta este realizată de echipa Munții Noștri și conține 20 de trasee ce au fost parcurse în teren și înregistrate cu GPS. Pretul hartii este de 20 lei.

În plus față de aceste hărți există și harta cu traseele cicloturistice în Munții Banatului. Aici vei gasi 36 de trasee cu lungimi între 20 și 80 km. Tot aici vei găsi și cinci trasee tematice, gândite să fie parcurse pe bicicletă în mai multe zile:  Traseul lacurilor din Banat; Traseul minelor din Banat; Traseul satelor cehe, germane și croate. Harta costă 30 de lei, iar împreună cu harta din hârtie primești și traseele în format gps.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 9 =