Acum citesti
Noile baterii Li-Ion vor oferi bicicletelor cu 30% autonomie mai mare

Producătorul german de scootere electrice Emco a anunțat că a lansat pe piață un nou acumulator electric care oferă o autonomie mai mare cu 30% în comparație cu ce avem pe piață la ora actuală. Desigur tehnologia scooterelor electrice va fi aplicată negreșit și la bicicletele electrice.

bicicleta electrica

Este drept că bicicletele electrice nu sunt atât de îndrăgite pe piața românească, și datorită prețului mai mare, dar și părerii preconcepute că dacă îți iei bicicletă electrică înseamnă că ești leneș. În realitate în vestul Europei vânzările bicicletelor electrice este într-o continuă creștere întrucât ei au înțeles utilitatea și destinația acestui tip de bicicletă, dar și mulțumită puterii mai mare de cumpărare.

Noile baterii folosesc celule Samsung care dispun de o densitate și capacitate mai mare. În același timp compania germană a lansat și un încărcător puternic de 15Ah care încarcă noii acumulatori în doar două ore.

În același timp noua tehnologie a fost lansată împreună cu un controller nou care îți indică în timp real autonomia disponibilă. Acest lucru permite ciclistului să vadă pe ecranul calculatorului de bord kilometri rămași pe care îi poate face cu bateria rămasă, fiind în măsură să ajusteze nivelul de asistență electrică în funcție de nevoie și distanța rămasă de pedalat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − 5 =