Acum citesti
Muntele, un teren prielnic pentru echipa BUS Giant

Weekend-ul trecut a fost mai mult decât generos în materie de concursuri de calitate, categorie în care Maratonul Bucegilor, cursa la care a fost prezentă și echipa BUS Giant, se înscrie fără probleme. Riderii echipei au demonstrat încă o dată că aerul tare de munte le priește și și-au mai trecut în cont niște clasări pe podium.

Cursa a cuprins un singur traseu pentru toți concurenții, în lungime de 37 de kilometri, cu o diferență de nivel de 1000 de metri și a trecut prin câteva din zonele emblematice ale Bucegilor, precum cabanele Bolboci, Dichiu și Zănoaga, Șaua Dichiului, Valea Dorului, Piatra Arsă ori Crucea Caraiman.

Cel mai bun rezultat al echipei a fost realizat de Beata Piringer care a câștigat cursa feminină a Maratonului Bucegilor, încheind cu un timp de 2 ore și 30 de minute.

Băieții din echipă s-au clasat si ei onorabil, Răzvan Jugănaru ocupand locul 3 al clasamentului general și al categoriei masculine sub 29 de ani. Marian Frunzeanu s-a situat si el pe aceeași poziție, însă la categoria 30-39 de ani. Cei doi au ținut prim-planul cursei mare parte din distanță și s-au aflat de multe ori în ofensivă, demonstrând o combativitate ridicată. Nicușor Plumbotă a ocupat si el același loc 3 printre concurenții cu vârsta peste 40 de ani.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 14 =