Acum citesti
Mtb Time Travel – o aventură de 3 zile în Maramureș

La finalul sezonului de mountain biking, The North Quest te invită în nordul țării pentru o aventură de trei zile care te va purta prin inima Maramureșului Istoric, într-o regiune dominată de peisaje montane fermecătoare și sate tradiționale izolate. Între 20 și 23 octombrie la Mtb Time Trave Experience vei putea parcurge drumuri forestiere și poteci în spatele ghidonului, începând de la Baia Sprie la Breb, vestitul sătuc de la poalele Munților Gutâi, ca mai apoi să explorezi zone mai puțin cunoscute spre Botiza și Mara.

Pic: Andriy Maygutyak
Pic: Andriy Maygutyak

Deoarece fiecare regiune e unică prin frumusețea ei, prin peisaje și prin altitudini, ne-am gândit că o aventură point-to-point va fi soluția ideală pentru o experiență de neuitat. Ce presupune asta? Vom parcurge 3 trasee dintr-un sătuc în altul, așa încât fiecare metru pedalat în cadrul evenimentului va fi unul nou. Într-un grup restrâns de 12 persoane vei putea experimenta spiritul și senzațiile unice oferite de traseele mai puțin cunoscute din Maramureș. Vei putea descoperi cu relativă ușurință traseele cele mai cunoscute sau facile pe cont propriu, însă noi promitem să te conducem prin zone mai puțin umblate și foarte puțin ciclate, acolo unde natura și activitățile tradiționale ale sătenilor domină peisajul.

Pic: Andriy Maygutyak
Pic: Andriy Maygutyak

Pentru ca experiența ta să fie cu adevărat unică, ți-am pregătit trei cazări tradiționale, în pensiuni rustice și case din lemn tradiționale restaurate după toate cerințele turistului modern. Micul dejun și cina sunt incluse în pachet și sunt compuse din mâncăruri tradiționale adaptate nevoilor energetice din timpul zilei. Astfel am încercat să facem un compromis între oferta culinară regională și mâncărurile consumate de regulă de către sportivi. De asemenea, la finalul primei și celei de-a doua zile, ți-am pregătit un punct de rehidratare și alimentare la pensiune, pentru a putea reface din timp rezervele energetice astfel ca tu să beneficiezi din plin în zilele următoare de turele pe care ți le-am pregătit.

Pic: Peter Lengyel
Pic: Peter Lengyel
Pic: Brambura prin Munți
Pic: Brambura prin Munți

Robert va fi ghidul tău pentru cele 3 zile de aventură. Așa că poți sta liniștit, chiar dacă ritmul va fi unul moderat, e puțin probabil ca tu să aștepți după el.:). Îți stă la dispoziție privind eventualele întrebări pe care le ai despre sportul preferat, asta dacă vrei să și înveți câte ceva pe parcursul evenimentului.

Pic: Andriy Maygutyak
Pic: Andriy Maygutyak

Pentru bagajele tale nu trebuie să-ți faci griji, deoarece acestea vor fi transportate zilnic de la o cazare la alta pentru ca tu să poți să te relaxezi pe deplin. La finalul aventurii te vom transporta înapoi la locul de plecare, de unde vei putea lua mașina personală pentru a te reîntoarece extenuat dar satisfăcut la treburile zilnice. Mtb Time Travel într-o privire:

3 zile de mountain biking point to point;
3 cazări tradiționale în pensiuni rustice și case din lemn restaurate după cele mai noi standarde;
Demipensiune cu mic dejun și cină;
2 ghizi care te vor conduce zilnic prin peisajul tomnatec;
2 puncte de realimentare și rehidratare la finalul primelor două zile;
Transport bagaje dintr-un punct în altul și înapoi la start;
Transport de la finalul celei de-a treia etape la start;
Pachet de înscriere cu Buff personalizat și stickere;
Piese de schimb uzuale la pensiuni pentru reparații minore;
Mașină de asistență în caz de probleme tehnice;

Pentru mai multe detalii privind aventura ta și pentru a te putea înscrie accesează cu încredere:
www.thenorthquest.com/time-travel

Îți sugerăm să te grăbești deoarece în prezent mai avem doar 5 locuri disponibile în cadrul evenimentului nostru!

Pic: Peter Lengyel
Pic: Peter Lengyel
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 − seven =