Acum citesti
Lezyne lansează gentuțele pentru dulciuri

Gentuțele dedicate pentru scule și echipament sunt foarte populare printre cicliști. Când însă ai nevoie să transporți dulciuri, în special dintre cele fără ambalaj, situația se complică. Dulciurile devin necomestibile, iar echipamentul se murdărește.

Lezyne are însă soluția, cu ultimele sale trei produse lansate:

  • Lezyne Aero Energy Caddy – o gentuță de 0,7L ce se prinde de top-tube. Este gândită să fie folosită cu succes la triatlon sau aventuri pe gravel. Gentuța este construită din nailon împletit și dispune de trei chingi cu velcro pentru fixare. Închiderea este cu fermoar, iar pe laterale mai sunt încă doua buzunare cu acces rapid.
  • Lezyne Hard Bar Caddy – este o gentuță de 2,2L cu fixare pe ghidon. Lezyne spune că este ideală pentru navetă, dar și pentru orice alt ciclist care are nevoie de mai mult spațiu pentru stocare. Gentuța este impermeabilă, iar în față este echipata cu benzi reflectorizante. Accesul la interior se face cu ajutorul unui fermoar ce se deschide larg.
  • Lezyne Stuff Caddy – este o gentuță de 1,3L ce poate fi prinsă oriunde pe bicicletă. Este în mod special folositoare, dacă o instalezi la ghidon, lângă tine, pentru a avea la îndemână dulciurile. Gentuța este și aceasta impermeabilă, cu elemente reflectorizante, la care se adaugă un șnur integrat, ca să nu pierzi bomboanele pe drum.

Preturile anunțate sunt de 40,99 euro pentru Lezyne Aero Energy Caddy; 62 euro pentru Lezyne Hard Bar Caddy și 23,99 euro pentru Lezyne Stuff Caddy.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + four =