Acum citesti
Ideal Geiger Team se întoarce cu rezultate bune din Israel

Sportivii de performanță ai echipei Ideal Geiger Team, Tudor Oprea, Lucian Logigan și Cristian Losonczi au participat la finalul săptămânii trecute în Israel la două concursuri din calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI): Haifa International (21 martie), categoria UCI C2, și Misgav Cup 2014 (22 martie), categoria UCI C1.

logigan

Ideal Geiger Team a reusit să câștige primele puncte UCI pentru România, la Haifa International. Lucian Logigan a terminat pe locul 9, Oprea a ocupat poziția 13 după un start nu foarte reușit și un prim tur în care a pierdut aproape un minut față de primii clasați, iar Losonczi a terminat pe locul 26 după ce în turul 3 a pierdut câteva poziții.

La Misgav Cup 2014, Lucian Logigan a terminat cursa tot pe locul 9, iar Oprea pe 18 după ce a căzut și a îndoit roata. Cristian Losonczi i-a dat roata lui și a terminat pe locul 36. Lupta pentru acumularea de puncte UCI în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în 2016 continuă, membrii echipei urmând să participe la Alanya MTB Cup (Turcia), cursă de categoria UCI C1.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 15 =