Acum citesti
Haine noi de la Shimano, cu un preț atractiv

Cunoaștem deja faptul că cei de la Shimano oferă produse cu unul dintre cele mai bune rapoarte performanță/preț de pe piață, iar asta se aplică și în cazul echipamentelor. De curând, japonezii au anunțat lansarea unei noi colecții, botezată Explorer și care se adresează celor care fac mutarea către hainele specifice de bicicletă. De asemenea, Shimano anunță că acestea sunt multivalente, putând fi utilizate în diverse activități.

Colecția conține jacheta Nagano, rezistentă la vânt, la apă și cu o respirabilitate mare, așadar potrivită pentru zilele ploioase și noroioase, însă așa cum se menționează, este foarte potrivită și pentru deplasările prin oraș în zilele mohorâte. Beneficiază de o glugă care poate fi trasă peste cască și are deschideri în față cât și în spate (croite cu laser) pentru o aerisire eficientă. Două buzunare cu fermoar se află pe laterale și unul cu plasă, în spate. Prețul recomandat este de 159.95 euro.

Tricoul Kita este al doilea produs nou lansat, dotat cu elemente reflectorizante, cu fermoar și cu bandă siliconată în partea inferioară. În partea din spate se regăsesc 3 buzunare. Prețul este de 79.95 euro.

Totodată, tricoul Myoko vine cu un design foarte atractiv și este dotat cu o cârpă de șters ochelarii (integrată), elemente reglectorizante pe partea din spate și oferă o respirabilitate crescută. Este ideal pentru zilele călduroase, iar pentru cele mai friguroase, poate fi comanat în varianta cu mâneci lungi. Prețul este de 69.95 euro.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt pantalonii Fukui. Sunt ușori și aerisiți și țin apa la distanță, dacă este cazul. Pentru o potrivire perfectă există două benzi elastice cu arici de unde pot fi ajustai. Două buzunare sunt prezente pentru a stoca obiecte, însă fără să beneficieze și de fermoare. Prețul de achiziție este de 74.95 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + sixteen =