Acum citesti
Gama 2017 Ridley de șosea și gravel, mai ușoară și cu mai multe modele pe disc

Vedetele colecției de șosea Ridley 2017 sunt noua cursieră pe disc Fenix SL, modelele ușoare Helium și gravel bike-ul X-Trail.

Noul Fenix SL disc de mai sus și modelul feminin Liz SL sunt deja disponibile. Ele au loc pentru anvelope de 30 mm, ax thru de 12 mm și prinderi de etrier flat mount, folosind ambele un cadru nou cu seatstay-uri coborâte și aplatizate. Rutarea internă a cablurilor permite folosirea cămășilor integrale care fac întreținerea ușoară, bicicleta având un aspect curat.

Modelul feminin Liz SL este disponibil în culorile negru/purple din imagine, dar și albastru închis/verde sau alb/mentă/verde deschis.

Modelul Helium SLX folosește un cadru din carbon high modulus 60T mai ușor decât cel folosit pentru Helium SL, fiind modificat și pentru montarea integrală internă a cablurilor. Cadrul rezultat este mai ușor de 750 g dar cu 15% mai rigid. Furca este și ea puțin mai ușoară și folosește acum brațe drepte.

Atât acest model cât și cel feminin Aura SLX vor fi disponibile din martie. Modelul de top cu echipare SRAM Red eTap va fi disponibil la prețul de 7.500 USD, el scăzând la 5.900 USD pentru versiunea Red mecanică și la 5.800 USD pentru Dura-Ace mecanic. Este disponibilă și o versiune Ultegra la 4.550 USD, dar și Campagnolo Super Record sau Chorus EPS, ambele la 6.700 USD.

X-Ride este un ciclocros ieftin dar gata de competiție. Folosește un cadru din aluminiu 6061 modernizat, cu ax thru de 12 mm și prinderi flat mount pentru etrieri și este gata să fie companionul de încredere în orice cursă de ciclocros. Prețul începe de la 1.430 USD pentru echiparea cu Tiagra și ajunge la 2.310 USD pentru cea cu Ultegra.

Noul model de adventure bike X-Trail va ajunge ultimul pe piață, în mai sau iunie. Echiparea este pregătită de aventură cu o transmisie SRAM Rival 1x și frâne hidraulice, roți SRAM ROAM 50 și anvelope Panaracer Cornet Hardpack 27.5×2.0, prețul nefiind încă anunțat. Există însă și un model echipat cu Apex 1 la 1.599 USD. Vor exista și modele echipate cu roți clasice 700c cu anvelopa maximă acceptată de 42 mm, începând de la prețul de 1.399 USD. Vor exista și prinderi pentru aripi de protecție sau pentru portbagaj față/spate. Un alt amănunt interesant este grafica ce este reflectorizantă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × four =