Acum citesti
Galațiul Pedalează 2019 – ediţia a 3a

Asociația Bike Works îi invită pe toți cei care îndrăgesc mersul pe bicicletă, în data de 12 mai 2019, la cea de-a 3-a ediție a evenimentului ”Galațiul Pedalează”. Prin intermediul acestei acțiuni, Asociația Bike Works își propune promovarea mersului pe bicicletă, un mijloc de transport prietenos cu mediul și sănătos, precum și conștientizarea șoferilor privind creșterea numărului de bicicliști pe străzile din municipiul Galați și nevoia ca aceștia să fie respectați, atunci când sunt întâlniți în trafic.

De la organizator:

Punctul de întâlnire va fi  pe 12 mai, la ora 17.00, în parcarea din fața Salii Sporturilor, din cartierul Micro 19, iar traseul propus este următorul: esplanada Sălii Sporturilor – str. Brăilei – str. Cloșca – Faleza Superioară – str. Traian – Str. Brăilei – Str. Domnească – Gradina Publică. Se va merge pe prima banda a străzilor indicate, ritmul va fi unul de plimbare (cu o viteza medie de aproximativ 10-15 km/h), iar coloana va fi deschisă, flancată și închisă de membrii Bike Works.

”Alegeți un outfit lejer asezonat cu un zâmbet larg, ungeți lanțul și haideți să arătăm cât de mulți bicicliști are Galațiul!  Ne-am bucura să fim în număr cât mai mare, motiv pentru care puteti invita la eveniment pe oricine credeți că ar dori să participe la această plimbare. Nu aveți bicicletă (încă), dar susțineti acest sport? Încurajările și pozele de pe traseu sunt și ele binevenite. Să ne vedem numeroși și voioși! Iar la finish vom face o poză de grup, așa că nu vă grăbiți să plecați imediat acasă, ci chemați-vă și prietenii să socializăm în Gradina Publică până la înserat”, spune Ciprian Jiga, coordonatorul evenimentului ”Galațiul Pedalează”.

Cei care doresc să aibă și un număr de participare se pot înscrie aici.

Condițiile de participare sunt: vârsta minimă 14 ani; persoana să posede bicicletă funcțională; cască de protecție, recomandată; carte de identitate, obligatoriu; cunoștințe de circulație rutieră.  Prin participarea la eveniment, fiecare își asumă ca va respecta regulile de circulație și indicațiile organizatorilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =