Acum citesti
FRC organizează curs de arbitrii pentru șosea

Federația Română de Ciclism oferă posibilitatea celor atrași de această latură a sportului cu pedale să își înceapă cariera de arbitrii de șosea prin cursul organizat la finalul lunii iunie 2015.

Cursul va avea loc între 22 și 25 iunie 2015, la Miercurea Ciuc, unde vor avea loc și Campionatele Naționale de Șosea 2015. Candidații care vor trece examenul acestui curs vor primi calificarea de arbitru aspirant, urmând ca în 2015-2016 să susțină examenul practic pentru a obține calificarea de arbitru asistent. De asemenea, cei care vor absolvi cursul vor putea aplica cunoștințele lor în cadrul Campionatelor de Șosea, care se desfășoară între 26 și 28 iunie în aceeași localitate. Cursul va fi susținut de personalul de specialitate al Federației Române de Ciclism, prin domnul Valeriu Andoniu, unul dintre arbitrii români de ciclism cu cea mai bogată experiență.

US Air Force Cycling Classic, 2011

Înscrierile se fac completând fișa de înscriere și trimițând-o vali.andoniu/at/federatiadeciclism.ro până în data de 19 iunie 2015. De asemenea, doritorii sunt rugați să specifice în corpul mesajului și mărimea de cămașă pe care o poartă.

Pentru acest curs se va percepe o taxă de 100 de lei/persoană, iar cazarea și masa vor fi suportate de către participanții la curs. Programul cursului poate fi consultat aici. Cursul se va desfășura în sala de conferințe a unuia dintre cele două locuri de cazare.

Pentru cei care doresc sa participe la curs se recomanda următoarea cazare:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + one =