Acum citesti
Fakir anunță lansarea pachetului promoțional Club Fat Bike România 3 Ani

Cu ocazia aniversării a 3 ani de Club Fat Bike România, Valiant Business lansează pachetul promoțional de produse dedicat bicicletelor mtb fat, în ediție limitată. Bicicletele fat sunt mtb-uri speciale echipate cu anvelope foarte late care încep cu dimensiunea de 26×4.00 și ajung la peste 26×5.00. Aceste biciclete rulează mai bine pe zăpadă și nisip în comparație cu un mtb normal al căror anvelope sunt mult mai înguste.

 

În ianuarie 2018 Club Fat Bike România sărbătorește trei ani de la înființare, iar Fakir, producătorul autohton de soluție antipană, a dorit să marcheze acest eveniment prin lansarea unui pachet de produse la preț promoțional: un flacon de 480 ml Fakir Protecție Antipană (LTX) Ediție Specială Fat Bike și un flacon de 100 ml Fakir Soluție Montaj.

Flaconul de 480 ml de soluție Fakir LTX este suficient pentru a fi folosit la patru anvelope fat cu dimensiunea de 26×4.00 (dozaj 120 ml – 140 ml / anvelopă) sau la două anvelope fat cu dimensiunea de 26×5.00 (dozaj 150 ml – 180 ml / anvelopă).

Flaconul de Fakir Solutie Montaj vine în ajutorul cicliștilor atunci când anvelopa tubeless este încăpățânată și nu vrea să se așeze corect pe jantă. Substanța este alunecoasă și permite cauciucului să alunece ușor pentru a se instala corect și rapid pe jantă. Mai multe detalii despre acest produs și preț, în acest articol.

Desigur că acest pachet promoțional este disponibil și cicliștilor „normali” echipați cu orice fel de bicicletă. Fakir Protecție Antipană (LTX) și Fakir Soluție Montaj funcționează perfect indiferent de tipul anvelopei de bicicletă.

Prețul promoțional este de 40 lei pentru întreg pachetul și poate fi achiziționat doar de pe site-ul producătorului. Pentru curier se mai adaugă o taxă de livrare de 16 lei. Pachetul promoțional este disponibil la vânzare doar în perioada 14-31 ianuarie 2018. După încheierea promoției, pachetul nu va mai fi disponibil. Fakir Soluție Montaj va fi disponibilă în continuare prin rețeaua de distribuitori Fakir cât și pe site-ul Fakir.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =