Acum citesti
Cum să iei amendă fără să ştii – pista de bicicleta Timişoara – Serbia

Recent a fost construită pista de biciclete care urmează să lege Timişoara de Serbia. Toate bune şi frumoase, pista frumoasă, asfaltul bun. Însă dacă nu eşti atent eşti pasibil de o amendă de zile mari. Pe scurt trecerea frontierei nu este încă organizată „legal”. Deşi pista velo continuă şi după ce se termină România dacă nu eşti atent la un indicator vechi şi greu lizibil nu-ţi dai seama că ai trecut în „No man’s land”.

Amenda-Pista-Timisoara-Serbia-11

Darius Jula şi-a propus să facă un experiment pentru a vedea, nu neapărat ce se întâmplă ci pentru a-i ajuta pe ciclişti să evite probleme ce pot deveni extrem de neplăcute, probleme datorate ignoranţei autorităţilor care nu se îngrijesc să amenajeze corespunzător locul de unde mai departe nu ai voie să circuli.

Articolul este publicat în original pe http://dariusjula.ro/

Amenda-Pista-Timisoara-Serbia-21

 

Vezi Comentarii (2)
  • Dar de ce nu se face un punct de control vamal chiar acolo langa acel semn care spune ca mai departe nu mai ai voie ????? Asa mai creeaza 2 -3 locuri de munca 😉 pt vamesi 🙂 dar nu ma mira …. suntem in Romania ultima tara de pe glob … unde prostia este la ea acasa si mafia la fel si incultura si tot ce tine de evul mediu 🙂 . Mie unu nu im este rusine si nu ma ascund cum fac majoritatea .. ca vai domne avem o tara frumoasa , civilizatie etc …. vrajeala … Am fost plecat prin mai multe tari si merg in fiecare an in cate o tara in care nu am mai fost … tot ceea ce am vazut afara este peste nivelul Romaniei , in primul rand oamenii sunt civilizati restu va las sa va duceti sa vedeti cum este … 🙂

  • Am trecut de stop, că nu l-am văzut. De ce să iau amendă?
    Am lovit un biciclist, că nu l-am văzut. De ce să fac închisoare?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + five =