Acum citesti
Trailcraft adaugă transmisie 1x la bicicletele pentru copii

Lansată în noiembrie anul trecut marca Trailcraft Cycles propunea biciclete cu roţi de 24 inch de nivel premium pentru copii. Acum se pare că a venit momentul unui nou salt în performanţă prin introducerea opţiunii de transmisie 1x.

bicicleta munte copii trailcraft Pineridge 01Specificaţiile noii echipări constau în transmisie 1×10 cu foaie Race Face narrow/wide şi braţe pedaliere Trailcraft la care se adaugă shifter spate Shimano Zee cu schimbător Deore.

Restul specificaţiilor rămân neschimbate, mai exact jantele Stan’s NoTubes Crest 24 cu anvelope Schwalbe Rocket Ron. Desigur şi dimensiunile cockpit-ului din aluminiu sunt raportate corect la mărimea unui copil. Pentru furcă opţiunile sunt de furcă rigidă Trailcraft din titan sau RST pe aer.

Dar ştim că „distracţia costă”, iar în cazul de faţă vorba înţeleaptă este cât se poate de adevărată. Versiunea 1×10 are un preţ de 1.699$ şi acelaşi preţ este şi pentru versiunea 2×10 care vine echipată cu Deore. Aşadar 1x este mai bună mulţumită schimbătorului Zee.

bicicleta munte copii trailcraft Pineridge 02Trailcraft Pineridge 1x are o greutate anunţată de 9,6 kg. În cazul în care bicicleta dispune de furcă rigidă din titan greutatea scade la 8,6 kg, iar preţul creşte la 1.838 $. Versiunile cele mai uşoare sunt cu cadru din titan şi furcă RST la preţul de 2.591 $ sau cadru titan şi furcă titan la preţul de 2.699$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 7 =