Acum citesti
Colecția Giant 2017 disponibilă în România

Sezonul de pedalat este cam încheiat deși vremea bună în multe părți din România, încă ține cu noi lăsându-ne să ieșim în continuare la plimbare sau antrenamente. Este știut însă că cel mai bine îți faci iarna car așadar noile modele pentru sezonul viitor sunt binevenite. În România noua colecție Giant 2017 este disponibilă deja în magazine. Oferta este bogată, iar câteva modele ne-au atras atenția.

Ciclismul urban ia avânt în principale orașe din România așadar poate a venit vremea să te gândești și la o bicicletă urbană. Giant Suede este una din opțiunile bune de luat în calcul mulțumită echipării și versatilității. Suede este o bicicletă de damă ce poate fi folosită la fel de bine la mersul spre serviciu, dar și la plimbări în parc. Versatilitatea este dată de cele 8 viteze suficiente și pentru un oraș aflat în zonă de deal, cât și de accesoriile potrivite pentru bagaje sau pedalat în rochie. Prețul este de 1.999 lei.

GIANT SUEDE 1 2017

Pentru copii și mai ales pentru aventura copiilor, Giant XTC JR 24 este bicicleta mtb cu o echipare chiar interesantă dacă ne gândim că producătorii nu investesc prea mult în astfel de biciclete. Vorbim aici de cadru ușor din aluminiu, suspensie față pe aer cu o cursă de 65 mm, frâne hidraulice Tektro și transmisie Shimano 3×8. Prețul este de 2.699 lei.

GIANT XTC SL JR 24 2017

Rămânem la categoria roților de 24 inch și vorbim de Giant TCX Espoir 24, o bicicletă de ciclocros adresată tinerilor care doresc aventură off-road, dar și viteză on-road. Echiparea este specifică tinerilor oferind înălțime mică de încălecare pentru cadru, ghidon îngust de 380mm, tijă de șa cu diametru subțire de 27,2 mm și șa de tip „Giant Youth-Specific Design”. Observăm de asemenea, echiparea „atipică” Microshift cu fiabilitate ce egalează cunoscutele Shimano și Sram. Prețul este de 2.799 lei.

GIANT TCX ESPOIR 24 2017

Trecând la adulți iese în evidență noua Giant Contend SL 2 Disc, o bicicletă care poate însemna startul ideal în ciclismul de șosea competitiv. Poate nu te-ai obișnuit încă însă frânele pe disc la cursiere înseamnă viitorul. Acestea oferă o eficiență de neegalat și mult mai multă siguranță în utilizare. De asemenea cadrul din aluminiu al bicicletei dispune de țeavă head-tube conic OverDrive care ajută la pedalare eficientă și manevrabilitate precisă. Echiparea Tiagra întregește un pachet optimizat. Prețul este de 5.799 lei.

GIANT CONTEND SL 2 DISC 2017

Giant Anyroad este o bicicletă pentru „orice drum” asfaltat așa cum și numele o spune. Este o bicicletă versatilă mulțumită geometriei confortabile care a fost gândită să ofere o pedalare și un randament eficient ciclistului. Cadrul din aluminiu este echipat cu o furcă din carbon nu doar pentru a oferi bicicletei o greutate mai mică ci și pentru a fi în măsură să atenueze eficient vibrațiile venite din drum. Echiparea Shimano Tiagra este o garanție în plus a fiabilității pe termen lung. Prețul este de 6.499 lei.

GIANT ANYROAD 1 2017

Ajungem acum la „băieții mari” și la bicicletele lor. Giant TCR Advanced este una din vedetele cu care s-au obținut și depășit recorduri. Este o bicicletă care cu fiecare generație rescrie regulile rămânând în același timp clasică și performantă. Geometria este Compact Road lucru care oferă eficieneță și randament crescut pentru oricine este în stare să o folosească la maximum. Cadrul din carbon, frânele pe disc și prinderile roților de 12 mm, asemănătoare mtb-urilor, o fac să fie una dintre cele mai performante cursiere din lume. Prețul este de 8.999 lei.

GIANT TCR ADVANCED 2 DISC COMP 2017

Însă viteza nu este totul, mai avem și distracție. Și ce distracție mai bună poți avea pe potecă decât pe un full suspension cu performanțe demne de concurs. Giant Trance 2 LTD este un mtb full suspension echipat cu o furcă Fox Rhythm de 150 mm. Așadar dacă te gândești și la un concurs de enduro, poți folosi această bicicletă fără nicio problemă. Transmisia Shimano XT/SLX ajută mult însă și mai mult ajută tija de șa reglabilă Giant Contact SL Switch care oferă siguranță la vale și eficiență la deal. Prețul este de 11.999 lei.

GIANT TRANCE 2 LTD 2017

Totuși mulți au rămas fideli bicicletelor hardtail mulțumită randamentului maxim pe care acestea îl oferă, observabil cel mai bine la concursuri. Printre cele mai performante este și noua Giant XTC Advanced 29er, vârful de gamă din colecție. Bicicleta oferă un cadru ușor din carbon și echipare gândită să ofere cele mai mari avantaje într-un concurs. Vorbim de noua transmisie Eagle de la Sram ce dispune de 12 pinioane/viteze.

GIANT XTC ADVANCED 29ER 0 2017

Frânele Sram Level Ultimate sunt de asemenea de ultimă generație în timp ce furca RockShox Sid cu o cursă pe aer de 100 mm, este un model pe care îl vedem des în competiții. Cadrul bicicletei este însă vedeta întrucât acesta poate fi adaptata să accepte roți 27,5 ba chiar poate fi convertit în single speed pentru ciclistii excentrici. Prețul este de 32.999 lei.

Importator: Sincron Performance

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 8 =