Acum citesti
Cell BIT pentru X-Shifter Wireless este cel mai ușor shifter electronic din lume!

Cell Cycling tocmai a lansat un upgrade pentru sistemul lor universal de schimbare wireless a vitezelor X-Shifter, sub forma unui buton extrem de mic. Noul Cell BIT este un buton din aluminiu cu o greutate de doar 1,5 grame, ce poate fi instalat practic oriunde pe bicicletă, chiar și pe ghidonul aero de triatlon.

Sistemul X-Shifter transformă orice schimbător de viteze mecanic într-unul wireless. Acum, cu acest buton minuscul, poți adapta și schimbătoarele cursierelor, pentru a deveni wireless. Actualul software al sistemului permite conectarea a două butoane – schimbător față și spate, via transcieverul BlakBox, parte integranta din X-Shifter.

Cell BIT X-Shifter, preț și disponibilitate

Butonul Cell BIT va fi disponibil din ianuarie 2021. Noile kituri X-Shifter vor include softul Version 3 ELink, ce asigură viteză mai mare de reacție, autonomie mai mare a bateriei și fiabilitate mai bună. Kitul include acum două baterii. Prețul anunțat pentru shifter, două baterii, BlakBox și o pereche de butoane Cell BIT este de 250$. Dacă ai deja sistemul X-Shifter, butonul Cell BIT costă 29$ pentru o pereche. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 20,44$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 9 =