Acum citesti
Câștigă o înscriere gratuită la Danube Road Randonneur, cursa de 1440 km!

Randonneurs România, Adevărații VeloPrieteni și revista Freerider, te invită să câștigi una din cele două înscrieri gratutie la “BRM 1440 – Drumul Dunării Randonneur – Danube Road Randonneur”, o cursă de peste 1400km!

Perioada de desfășurare a turei este între 10 și 15 august. Cei 1440 km ai traseului dispun de o diferență de nivel de 7500m. Timpul limită de parcurgere a traseului este de 120 ore, adică 5 zile. Traseul poate fi vizualizat aici.

Locul de întâlnire este Campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (AGRONOMIE), București. Startul se dă la ora 20.

Participând la concursul nostru ai șansa să câștigi una din cele două înscrieri gratuite, care în mod normal costă 550 lei. Însă pentru a fi desemnat/ă caștigător trebuie neapărat să îndeplinești câteva condiții obligatorii:

  • Să dovedești că ai făcut cel puțin un traseu de bicicletă de minim 300 km dintr-o bucată. Dovada se face cu traseul publicat online, pe Strava sau pe altă platformă similară
  • Să fii disponibil/ă pe întreaga perioadă de 5 zile cât poate să dureze pentru tine parcurgerea celor 1440 km

Pentru a intra în concurs trebuie să comentezi la postarea noastră de pe Facebook și să ne spui de ce ți-ar plăcea să participi la o asemenea tură de super-anduranță.

Un juriu format din membri Randonneurs România, Adevărații VeloPrieteni și Freerider va desemna cei doi câștigători sau câștigătoare. Concursul nostru se încheie vineri 3 august la ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați a doua zi, sâmbătă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 2 =