Acum citesti
Casca Smith Payroll vine cu sistemul MIPS, sezor pentru accident Aleck și cu o structură Koroyd

Smith a lansat recent casca Payroll, care oferă o acoperire mai mare decât modelul lor popular Forefront 2. Aceasta adaugă protecție suplimentară pentru o cască all-mountain, fiind propulsată de tehnologia Koroyd și oferind opțional un senzor de detecție a accidentelor, denumit Aleck. Aceste caracteristici combină siguranța îmbunătățită cu o acoperire extinsă.

Smith Payroll – Detalii

Smith Payroll este o cască complet ventilată, protejată de o structură ușoară de absorbție a energiei Koroyd aflata pe cea mai mare parte a ansamblului. Dispune, de asemenea, de un schelet intern ascuns pentru a distribui forțele în cazul unui impact major în jurul celor 19 orificii de ventilație. Însă păstrează acele orificii centrale complet deschise, combinate cu canale interne adânci pentru a maximiza fluxul de aer deasupra capului.

Interiorul căștii include un liner MIPS pentru reducerea forțelor de rotație în caz de impact. Sistemul VaporFit de la Smith oferă o potrivire ajustabilă completă de 270°. Cozorocul are 3 poziții și poate fi coborât pentru a ține soarele departe de ochi, dar poate fi ridicat pentru a face loc ochelarilor de soare sau ochelarilor de protecție.

Prețuri, opțiuni și disponibilitate

Cască Smith Payroll MIPS este disponibilă la prețul de 184 euro, iar versiunea Payroll MIPS Aleck costă 202 euro. Aceasta este disponibilă în 4 dimensiuni (S-XL, de la 48-65cm) și în cinci culori mate standard – Negru, Roz Dusk, Alb / Gri Ciment, Roșu Sedona / Albastru Pacific sau modelul Verde Trail Camo.

Astfel, cască Smith Payroll oferă o combinație de siguranță, confort și opțiuni de personalizare, fiind potrivită pentru toți iubitorii de mountain bike care caută o protecție superioară și o performanță fiabilă.

Via SmithOptics

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + six =