Acum citesti
Business pe Bicicletă devine un eveniment național în 22 mai

Proiectul JCI Business pe Bicicletă, ce are ca scop principal promovarea bicicletei ca mijloc de transport către birou, revine pe 22 mai cu prima ediție din 2014, organizată simultan în București, Craiova și Timișoara.

bussines

Evenimentul din București va demara cu o defilare pe biciclete și va continua într-un local cu o sesiune de speech-uri și networking. Cei 200 de participanți estimați se vor întâlni la Intrarea Bd. Națiunile Unite a parcului Izvor la ora 17:30 și vor defila până la Funky Lounge – Parcul Herăstrău, unde îi așteaptă o sesiune de networking, deschisă de Andrei Roșu, campion mondial la ultratriatlon și Alex Ciocan, campion național la ciclism.

Printre invitați se vor număra persoane din mediul business care susțin mersul pe bicicletă către birou, dovadă că implicarea oamenilor de afaceri în comunitatea Business pe Bicicletă, proiectul JCI România București, este din ce în ce mai mare. Ținuta pentru participarea la eveniment va fi office/casual office.

Înscrierile se pot face pe site-ul evenimentului, iar participanții sunt rugați să precizeze dacă doresc închirierea gratuită a unei biciclete pe durata evenimentului. Informații suplimentare se pot găsi și pe pagina de facebook Business pe Bicicletă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − two =