Acum citesti
BMC Mountain Bike Racing Team are ambiții mari în 2013

Echipa producătorului elvețian BMC are gânduri serioase pentru sezonul de mountain bike care bate la ușă. După ce i-a tras de partea sa pe Julien Absalon și Moritz Milatz, forțele formației au fost întărite cu Ralph Naef și Lukas Fluckiger, acesta din urmă planificând și participare în cursele de ciclocros.

Șansa a jucat un rol important în această ecuație, căci Absalon și Fluckiger au sosit la BMC pe fondul desființări echipelor pentru care au concurat în 2012, Orbea, respectiv Trek Racing. Cu toate acestea, aducerea lui Naef de la Merida-Multiva denotă o intenție clară de dominare a scenei curselor de XCO și XCM pe plan mondial. Nici disciplina enduro nu va fi neglijată, doi rideri urmând să asigure prezența acestei echipe la evenimentele de profil. O altă dorință a BMC este colaborarea cu toți acești sportivi de top, inclusiv cu cei de la șosea, pentru un ajutor de primă mână privind dezvoltarea unor noi modele de biciclete.

Componența completă a echipei arată astfel. Julien Absalon, Stephen Ettinger, Martin Fanger, Lukas Flückiger, Jérémy Huguenin, Reto Indergand, Moritz Milatz, Ralph Naef, Matthias Stirnemann și Julien Taramarcaz vor concura în la cross-country, pe când Francois Bailly-Maître și Florian Golay își vor încerca norocul la enduro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 4 =