Acum citesti
Black Friday la Rudy Project – pentru membri VIP cu 2 zile înainte

La fel ca în ultimii ani, cea mai fierbinte zi a anului pentru Rudy Project vine în ultima vineri din noiembrie 2020. Dar este posibil ca și în anii precedenți ca mai multe oferte pre-planificate să nu mai fie disponibile pe BLACK FRIDAY… cum este posibil?

12 CODURI CUPON ÎN NEWSLETTER – CU DOUĂ ZILE ÎNAINTE

Abonarea la newsletterul Rudy Project [link – http://eepurl.com/dJJgeg] a fost până acum un fel de calitate de membru VIP – deoarece se pot obține informații directe despre noile produse, evenimente viitoare sau oferte speciale. Acum, acestă calitate de membru înseamnă că unele dintre ofertele de Black Friday le vor ajunge cu două zile mai devreme celor abonați la newsletter!

Miercuri (25 noiembrie), vor lua 12 produse din oferta completă Rudy Project BLACK FRIDAY și le vor trimite abonaților la newsletter, care pot alege dintr-o sumedenie de oferte cu două zile în avans – care se pot epuiza ușor până vineri …

DOAR PÂNĂ LA MIEZUL NOPȚII – NUMAI PRIN NEWSLETTER

Nu există nicio garanție că toate ofertele Rudy Project BLACK FRIDAY vor mai fi pe stoc până vineri, așa că, dacă nu doriți să pierdeți oferta specială completă, abonați-vă până pe 25 noiembrie și urmăriți-vă e-mailul pentru 12 coduri de cupon care sosesc devreme miercuri dimineață. Accesând siteul www.rudyproject.ro se pot folosi cupoanele și doar până la miezul nopții se pot face cumpărături la prețuri de BLACK FRIDAY.

VINERI VIN MARILE ARTIFICII

După Pre-Black Friday, oferta completă BLACK FRIDAY va fi disponibilă pe site-ul distribuitorului în 27 noiembrie (vineri) de dimineața devreme. – Ochelari de sport, ochelari de soare, căști mountain bike, căști road și alte produse – între care apar și cele trimise prin newsletter ca și coduri cupon, dacă mai rămân pe stoc.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL RUDY PROJECT

INFORMAȚII BLACK FRIDAY RUDY PROJECT

NOUTĂȚI RUDY PROJECT2020

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 2 =