Acum citesti
Bicicliștii se pot face auziți pe site-ul CFR

Cei care au accesat site-ul companiei feroviare CFR Călători zilele acestea poate au remarcat sondajul de opinie lansat de către aceasta. A fost lansată întrebarea Când călătoriţi cu trenul, ce anume transportaţi?, iar printre variantele de răspuns se află și bicicleta. De fapt, bicicleta este de departe cel mai votat lucru pe care călătorii companiei îl iau cu ei, conform rezultatelor de până acum, iar dacă te regăsești în aceeași situație, ai ocazia să îți exprimi votul.

cfr

Vezi Comentarii (3)
  • Am impresia ca au reinitiat acest sondaj pentru ca in ultimele luni se pare ca au renuntat sa mai ataseze vagonul de biciclete la trenurile catre Ardeal (pt ca spre alte directii nici gand sa fi fost asa ceva pana acum, dar nici de acum incolo nu cred ca vor fi).
    Spun asta pt ca sambata am fost la Busteni, iar in gara de nord erau multi tineri cu biciclete ce plecau spre munte si au ramas masca la ce le-a comunicat casiera, anume ca nu au loc pentru biciclete.
    Nu stiu cum s-au descurcat, pt ca eu cu sotia am plecat de data asta doar cu rucsacii in spinare.
    Posibil ca nici pana in august cand trebuie sa plec iar la Cluj nu vom avea vagoanele montate la tren.
    Si asa, pana acum s-a circulat aiurea rau cu acele accelerate la care trebuia atasat vagonul special.
    Ba au existat niste surogate de vagoane cu locuri doar pentru scaune cu rotile, ba nu au existat deloc, pe motiv ca nu se stie de ce…hotarari luate din birouri domne, ce stim noi!
    Oricum, niste ignoranti cei de la CFR.

  • rezultatul final al sondajului este :
    Locul 1 : bagaj voluminos – 64.36% – 16749 voturi
    Locul 2 : Biciclete – 30.26% – 7876 voturi

    Fapt interesant: eu personal am votat la ora 22.32 seara . Numarul votantilor era 7443 pentru biciclete si 2840 pentru bagaj voluminos.
    Si la prima ora dimineata numarul voturilor pentru biciclete a crescut cu in jur de 400, in timp ce pentru bagaje cu aproape 12000. Probabil au fost calatorii din diaspora care se intorc cu laditele cu capsuni. Sau tanti joita de la CFR calatori care a ajustat din butoane rezultatul.

  • Da, se pare că tactica turismului electoral, de această dată virtual, își face prezența din nou. Mi-au mai semnalat si altii chestiunea aceasta și tot mă întreb până unde poate merge această ipocrizie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =