Acum citesti
Bicicleta woom 3 AUTOMAGIC pentru copii, schimbă vitezele automat

Noua woom 3 AUTOMAGIC are doar două viteze, dar acestea se schimbă automat în funcție de viteză. Woom este cunoscută pentru bicicletele sale construite special pentru copii. Desigur, sunt multe mărci care fac biciclete “special” pentru copii, însă la woom e diferit, întrucât compania chiar le adaptează nevoilor celor mici.

Woom 3 AUTOMAGIC este și mai interesantă întrucât este echipată cu un butuc spate Sturmey Archer A2 cu două viteze, care se schimbă automat, de la mică la mare, în jurul vitezei de 11 kmh.

Bicicleta are mărimea optimizată pentru copii cu vârste între 4 și 6 ani, cadrul din aluminiu fiind de tip „low-entry”, pentru ca cei mici să poată încăleca ușor. Roțile folosite sunt de 16 inch. Toata bicicleta are în jur de 6,5 kg, o valoare excelentă dacă ținem cont de cât de grele sunt în general bicicletele pentru copii.

Frânele sunt de tip v-brake, dar sunt colorate diferit, pentru ca cel mic să-și aducă aminte ușor care manetă frânează ce roată. De asemenea, manetele sunt reglabile, pentru a se ajusta mărimii mâinilor.

Desigur, butucul cu schimbător automat al vitezelor este punctul forte al acestei biciclete, dar la fel de util este și limitatorul direcției, care ajută ca cei mici să nu rotească excesiv ghidonul și să cadă. O dată ce copiii s-au învățat cu direcția cât de cât dreaptă, limitatorul poate fi scos.

Cu un preț de 479 euro, bicicleta este destul de scumpă. Totuși, primești o mulțime de funcționalitate, greutate mică și un design bine gândit la banii ăștia, mai ales când te gândești că bicicleta poate fi ajustată să „crească” o dată cu copilul.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 2 =