Acum citesti
Bicicleta electrică YT Decoy MX Core Enduro primește sistemul FreeShift DI2, o baterie de 720 Wh și o reducere de 25%

YT a actualizat modelul electric destinat traseelor de enduro, Decoy MX (mullet), cu un motor de ultimă generație de la Shimano, o baterie mai mare și cu transmisia automată Shimano XT Di2 cu 12 pinioane.

Ce este nou?

Brand-ul a oferit acestui model acum doi ani motorul Shimano EP8. Acum primește motorul de ultimă generație Shimano EP801, care livrează un cuplu de 80 Nm și o putere de 250 W. Apoi, în ordine, au mărit capacitatea bateriei care acum este de 720 Wh.

Modelul de top, este echipat cu transmisia Shimano XT Di2 (electronic) care vine cu noi calități în rândul transmisiilor electronice. Aici se încadrează denumirea FreeShift. Este o caracteristică care ajuă atunci când cobori pe traseu și întâlnești un obstacol. Schimbătorul va prelua datoria de a schimba pe un pinion potrivit pentru a ocoli acel obstacol. De asemenea se aplică și la ieșirile din vraj sau în alte situații similare, sistemul schimbând vitezele automat.

Cele trei variante de echipare, primesc la rândul lor și tija de șa hidraulică, Postman V2, proaspăt actualizată, care are o cursă cuprinsă între 125 mm (S) și 230 mm (XXL). În plus, cele trei variante vin cu anvelope de la Maxxis (Double Down Casing), anume, un Assegai în față cu o lățime de 2,5” și în spate un Mininon DHR II de 2,4”.

Prețuri și variante

Modelul de sus este Decoy MX Core 1 și vine la prețul de 4000 euro cu reducerea de 25%. Are o greutate de 24,7 kg, un motor Shimano EP6 și o baterie de 540 Wh. Suspensiile provin de la RockShox, iar la nivel de transmisie este echipat cu Shimano Deore.

Continuăm în ordine crescătoare și ajungem la modelul Decoy MX Core 3. Prețul de achiziție al acestui cu reducerea de 25% aplicată este de 4800 euro. În acești bani primești motorul puternic Shimano EP801 și bateria de 720 Wh, suspensii de la Fox gama Performance și o transmisie Shimano XT/SLX.

Modelul de top poartă denumirea de Decoy MX Core 5. Este disponibil la prețul de 8.000 euro, dar cu reducerea de 25% prețul scade la 6.400 euro. Este echipat cu motorul Shimano EP801 acompaniat de bateria mare de 720 Wh, iar la nivel de componente, transmisia Shimano XT Di2 este disponibilă pe acest model împreună cu suspensiile de la Fox, gama Factory.

Via YT Industries

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 17 =