Acum citesti
Au fost furate biciclete istorice Specialized în valoare de 160.000$

Biciclete istorice și ale angajaților Specialized în valoare totală de 160.000$ au fost furate de la sediul producătorului! Printre cele 16 biciclete furate de la muzeul din cadrul companiei duminică seara se numără S-Works Epic-ul cu care Jaroslav Kulhavy a câștigat Aurul Olimpic la Londra, S-Works Roubaix-ul cu care Peter Sagan a câștigat cursa Paris-Roubaix și S-Works Fatboy-ul cu care a câștigat Ned Overend Campionatele Naționale. Lipsesc de asemenea două biciclete proprietate personală a lui Kike Sinyard, fondator al companiei dar și un prototip de cursieră full-suspension numit intern ”Scrambled Egger”.

Poliția Morgan Hill confirmă că la furt au fost folosite două mașini, o Toyota 4Runner găsită abandonată și o dubă albă cu care au fost transportate bicicletele, care încă nu a fost găsită.

Un reprezentant Specialized a comunicat celor de la CyclingTips că furtul a avut loc pe timpul weekend-ului și niciun angajat nu a fost martor al furtului și nici nu a fost în pericol, numărul de angajați prezenți la sediu fiind redus din cauza pandemiei.

Specialized oferă o recompensă de 25.000$ pentru orice informație care va duce la arestarea și condamnarea autorilor și la recuperarea tuturor bicicletelor furate.

Informații preluate de pe pinkbike.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =