Acum citesti
Argeș Winter Race are loc în 17 februarie

Nici bine nu a început anul că primele curse ale lui 2013 se apropie. Tradiția pornită la Pitești acum câțiva ani își va consuma un nou episod în data de 17 februarie, cu ocazia unui nou Argeș Winter Race, marca Warpsoft. Momentan nu am aflat detaliile complete, ele urmând a fi stabilite în aceste zile, dar data de desfășurare este bătută în cuie, iar tipul competiției va fi, ca și până acum, XC. Deci, ultima duminică a lui februarie va fi prima zi de competiție a noului an pentru cei care se vor prezenta în Parcul Trivale peste aproximativ 6 săptămâni.

Vezi Comentarii (6)
  • Competitile Arges Race nu au avut niciodata acordul fereratie (si avem la active 6 editii), si nici ediitia a 7-a nu va avea.

    Nici nu intelegem de ce ar fi necesar, fiind o cursa destinata amatorilor.

  • Ca sa nu suparati amatorii de care vorbiti trebuie sa faceti categorie separata cu premii separate pentru cei legitimati la cluburi. Deci doar pentru cei care se considera „profi”

  • Eh … Exact la asta sunt bune sanctiunile impuse de FRC, competitia nu are avizul FRC , deci orice ciclist legitimat nu poate participa. Indirect FRC a facut ce organizatorii nu vor sa faca … diferentierea intre amatori si profesionisti.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + seven =