Acum citesti
Argeș Winter Race 2013 se va desfășura într-un cadru mai relaxat

De la Pitești sosesc vești mai puțin bune pentru cei care ținteau o primă medalie la un concurs de mountain bike în acest an. Viorel Micu și echipa de organizare au anunțat că întrecerea se va desfășura într-un cadru mai puțin oficios (…) fără taxă de înscriere, fără arbitrii etc și doar cu voie bună și dorința de a pedala alături de prieteni, după cum chiar ei declară.

Anunțul oficial sună în felul următor:

Intenția noastră a fost să grăbim venirea primăverii într-un cadru competițional și să pregătim o ediție de iarnă a Argeș Race, însă, datorită unui cumul de evenimente nefericite care ne-ar poziționa pe noi, organizatorii, în imposibiliatea de a vă oferi măcar standardul minim de ospitalitate cu care v-am obișnuit la concursurile Warpsoft am decis să renunțăm la ideea de competiție oficială Argeș Winter Race 2013 și să păstrăm întâlnirea într-un cadru mai puțin oficios, tot la Pitești, tot în Pădurea Trivale, dar fără taxă de înscriere, fără arbitrii etc și doar cu voie bună și dorința de a pedala alături de prieteni.

Taxa va fi restituită celor care au efectuat deja plata de participare.

Ne cerem scuze pentru eventuale inconveniente create și vă așteptăm.

Din pasiune pentru ciclism,

Echipa Warpsoft

Vezi Comentarii (7)
  • si uite asa au reusit uni sa distruga ceva frumos si folositor! sa iti taie avantul pe care l ai capatat in citiva ani de organizari,calcule le eventualele riscurii etc.VIO ori care ar fi repercursiunile raman cu amintirii placute aacumulate in cele cateva curse marca WARPSOFT.sper ca intro zi vom concura cu spiritul liber in pitesti alatur…!

  • Vali, viaţa e aşa cum o tratezi sau cum te-ai hotărât să o ratezi! Îmi pare rău de micul concurs, dar bine că organizatorii probabil că au înţeles la ce riscuri se expuneau şi în al 12 -lea ceas au hotărât să nu le mai fure banii amatorilor şi nu le pună viaţa in pericol sau integritatea corporală , prin organizarea ireproşabilă cică ca şi afară, numai că acolo, ai naibi naivi fac împreună cu federaţia de profil, care federaţie vine cu arbitrii acreditaţi, cu cronometru omologat şi cu cipuri, cu fel de fel de soluţii pt. o buna organizare şi desfăşurare, care să te ferească de rele sau alte ghinioane. Unde fondul de premiere nu intră fraudulos în alte buzunare decât al premiantilor de drept şi multe altele… E mult de povestit!

  • Către echipă warpsoft, vă respect pentru că aţi avut luciditate sa vedeţi ceea ce se întâmplă în activitatea de MTB! Sunt convins că o sa aveţi de câştigat si concursul dumneavoastră vă avea succes! Sunt cu voi, de acum mã puteţi considera prietenul dumneavoastră!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =