Acum citesti
Amenzi de mii de lei în Cluj-Napoca pentru parcare pe pista de biciclete

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control trafic rutier i-au luat în vizor pe șoferii care au încălcat normele rutiere privind oprirea/staţionarea şi parcarea autovehiculelor în staţiile Companiei de Transport Public, parcări special amenajate pentru persoane cu dizabilităţi, pe pistele pentru biciclişti de pe raza municipiului Cluj-Napoca, relatează citynews.ro.

piste_biciclete_oprescu

Ca urmare a acţiunilor efectuate în teren, s-au constatat şi aplicat 65 sancţiuni contravenţionale, din care:

  • 17 sancţiuni la regimul circulaţiei, conform OUG 195/2002, în staţiile Companiei de Transport Public şi  34 puncte de penalizare, în valoare de 2890 lei
  • 43 sancţiuni, conform HCL 61/2014, dintre care 20 sancţiuni în parcări special amenajate pentru persoane cu dizabilităţi şi 23 sancţiuni pe pistele pentru biciclişti, în valoare de 4.300 lei
  • 5 autovehicule ridicate

Sursa: citynews.ro

Vezi Comentarii (8)
  • Sper sa nu fie doar perioada din an in care se fac razii si se dau amenzi,se face tam-tam prin presa si gata,apoi totul revine la „normal”.Cat despre pistele din Cluj,………,ca sa nu mai vorbim despre proiectul Cluj Bike.

  • In fotografia a doua pista este trasata peste parcari sau cum? Pai saracu sofer nu este de vina. De vina sunt cei care traseaza in halul asta pitele de biciclete. ABERATII totale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =