Acum citesti
Alina Ene va parcurge 7.000 de kilometri din drumul dintre România și Indonezia pe bicicletă

Suntem departe de a duce lipsă de temerari, având un „lot” sănătos de cicloturiști care străbat drumurile lumii largi. Acestui grup select i s-a adăugat și Alina Ene care își propune, nici mai mult, nici mai puțin decât să ajungă în Indonezia, locul unde urmează să studieze, pe bicicletă, de una singură.

aline_ene

Din cunoștințele noastre, este prima reprezentantă a sexului frumos din România care se încumetă la o asemenea aventură, însă riscurile și le-a calculat foarte bine. Cei 7.000 de kilometri sunt jumătate din drumul până la Yogyakarta, un oraș-centru cultural renumit al Indoneziei, din regiunea Java. Astfel, Alina va pleca din România pe bicicletă, și va traversa Bulgaria, Georgia, Armenia, Iran, Pakistan, India, Nepal, Myanmar, Malaezia, Singapore și, firește, țara de destinație, Indonezia.

Totuși, demersul ei este unul care implică și o latură artistică. După finalul călătoriei, ea urmează să documenteze prin desene călătoria sa. Chiar dacă sună mai puțin tipic, inclinațiile ei pentru această preocupare se pot constata pe Indiegogo, unde și-a publicat toate planurile și caută și niște sprijin material pentru periplul său.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 4 =