Acum citesti
Geax își îndreaptă atenția spre anvelopele de 650B/27.5 inchi

După cum a fost demonstrat la toate marile întrecerii de mountain bike ce au avut loc pe parcursul acestui an, roțile de 27,5 inchi sunt mai mult decât eficiente și asigură geometria necesară celor cărora roțile de 26 de inchi le sunt prea mici și cele de 29 de inchi prea mari. Avantajele acestor roți pornesc de la greutate redusă și continuă până la manevrabilitate sporită, beneficii amplificate de către tipul de anvelope folosite. Cei de la Geax au câteva soluții.

Fie că le numim anvelope de 27,5 inchi ori de 650B, dimensiunea este aceeași. Produsele celor de la Geax sunt ușoare și înglobează avantaje ale anvelopelor atât de 26 de inchi, cât și de 29. Cele două modele noi pentru 2013 care vor beneficia de dimensiunea în cauză sunt Saguaro și Aka.

Geax Saguaro va avea lățimea de 2 inchi (27.5×2.0) și prezintă o suprafață mijlocie a căii de rulare fără protuberanțe mari, pe când marginile tocmai de aceste lucruri beneficiază în vederea îmbunătățirii aderenței. Modelul este dedicat cu precădere cross country-ului, dar nici alte utilizări nu îi reduc din performanțe.

Geax Aka are același tipar de protuberanțe pe toată suprafața de rulare și are dimensiunea de 27.5×2.2. Acest model este recomandat îndeosebi pentru suprafețe umede, pietriș și nisip. Ambele anvelope prezentate sunt disponibile în variantele pliabile și nepliabile.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =