Acum citesti
Furcă nouă de la Fox pentru bicicletele Gravel

Chiar dacă aduce vizual cu o furcă pentru MTB-uri din anii 90, noua Fox 32 Taper-Cast Gravel este de fapt dedicată bicicletelor de gravel, care de fapt, așa cum unii susțin, sunt tot un fel de MTB-uri ale anilor 90.

Nu e făcută de la spate poza. Podul furcii este invers.

Iar cifrele vorbesc de la sine: cursă de 40-50mm, optimizată pentru anvelope 700c x 50mm (maxim) și incomtabilită cu roți 27.5, cartuș FIT4 sau GRIP, ax de 12x100mm, offset de 45 sau 50mm și o greutate de 1.226 grame. Nu cu mult mai ușoară decât StepCast-ul cu o cursă de 100mm, pentru MTB-urile adevărate.

Stai să vezi în filmul de mai jos ce face băietul acesta cu gravel-ul.

Cu un preț de pornire de la 1.039 de euro (așadar deloc ieftină), noua furcă promite să aducă tehnologia de la MTB în segmentul Gravel, cu mențiunea că va fi și mai sensibilă pe denivelările mici. Este compatibilă cu discuri de 160 sau 180mm, are un steerer conic și o construcție compactă a crown-ului pentru a salva din greutate. Cu toate acestea, podul furcii este inversat, fiind plasat către în spate.

Versiunea de top, Factory, va fi oferită pentru nu mai puțin de 1.259 de euro. Dacă prețul ți se pare prea mare, află că prezentarea e pe gratis și e chiar faină. O poți vedea mai jos, rămânând astfel la curent cu modul impresionant în care acești băieți au ajuns să se dea cu bicicletele Gravel.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 10 =