Acum citesti
FreeRider.ro pune la bătaie două înscrieri gratuite la Romanian Corporate Sports – MTB 2012 prezentat de Ciuc Radler

Sezonul de mountain bike încă nu s-a încheiat! MPG organizează în data de 6 octombrie Romanian Corporate Sports – MTB 2012 prezentat de Ciuc Radler, o întrecere off-road ce va avea loc în Pădurea Băneasa de lângă București. FreeRider.ro, în calitate de partener al evenimentului, te vrea în mijlocul acțiunii, motiv pentru care oferim două înscrieri gratuite. Află mai jos cum poți să le câștigi!

Romanian Corporate Sports – MTB 2012 este o cursă pe echipe, unde fiecare formație va fi alcătuită din doi membri. Duo-ul va avea de parcurs 38,4 kilometri, adică 3 ture pe circuitul din Pădurea Băneasa, fără ca între cei doi coechipieri să existe o diferență de timp mai mare de două minute. Așadar, coordonarea și spiritul de echipă vor fi puse la încercare și vor cântări greu în obținerea victoriei.

Pentru această competiție, FreeRider.ro oferă șansa unui număr de două (2) echipe să fie înscrise gratuit la această întrecere. Tot ce este de făcut este ca unul din membrii echipei să ne scrie de ce dorește echipa din care face parte să participe la această cursă și, de ce nu, să o câștige. Dorim să știm ce vă motivează să pedalați distanțe pe care unii le consideră imposibil de parcurs sau ce vă face să alegeți un week-end activ în favoarea unuia în care singurul efort este pornitul televizorului!

Textul care urmează să ni-l scrii trebuie postat sub formă de comentariu la acest articol și va apărea în partea de jos a acestuia. Durata de desfășurare a concursului nostru este între 24 septembrie și 2 octombrie (ora 23:59), iar câștigătorii vor fi desemnați de către redactorii FreeRider.ro pe baza originalității, corectitudinii gramaticale și a relevanței textului. Câștigătorii vor fi contactați în data de 3 octombrie de către site-ul nostru, prin e-mail, motiv pentru care te rugăm să ne lași o astfel de adresă. Mult succes!

Vezi Comentarii (11)
  • Romanian Corporate Sports , pentru multe persoane poate fi un simplu concurs. Pentru altii, Romanian Corporate Sports este o competitie , singura din tara la momentul actual , unde , participantii isi vor forta limitele pentru a-si atinge scopul dorit.
    In primul rand , aici este nevoie de un mare spirit de echipa , foarte multa colaborare si intelegere. Nu se poate vorbi de spirit de echipa daca fiecare membru il priveste suspicios pe celalalt, se barfesc sau se sapa pe la spate, evident! Fiecare membru al echipei ar trebui sa se poata baza, fara rezerve, pe celalalt coleg, exact ca in vechea zicala „toti pentru unul si unul pentru toti”.
    In al doi-lea rand, Romanian Corporate Sports , este o provocare si am de la inceput un avantaj : pot participa cu un coleg de echipa, alaturi de care imi pot dezvolta abilitatile si ideile despre aceasta provocare. Cu aceasta ocazie, imi pot verifica abilitatile de lucru in echipa si pot vedea cum ,,functionez„ mai bine : singur sau alaturi de coleg. Intr-o alta ordine de idei, atat eu cat si coechipierul meu, ne vom stradui ca in cei 38 de km ai traseului sa ocupam o pozitie cat mai buna in clasament si de ce nu , chiar sa castigam.
    In concluzie, foarte multi dintre noi cunoastem savoarea unei beri ,, Ciuc Radler„ care, dupa cum putem vedea pe pagina principala a concursului, acesta este sponsorul principal al competitiei, sponsor care a fost in prim-plan si in Turul Ciclist al Romaniei. Intr-un final , provocarea Romanian Corporate Sports , care va fi desfasurata in padurea Baneasa, cel mai accesat loc pentru biciclit din imprejurimile Bucurestiului , va atrage foarte multi pasionati ai mersului pe bicicleta iar in anii urmatori , eu voi privi aceasta provocare ca un dar la care voi lua parte de fiecare data si pe care il voi pretui foarte mult.

    sika_vl @ yahoo.com – adresa mail

  • Hmm. Sunt multe de spus, mai ales dupa experienta de ieri. Am fost in recunoasterea traseului, desi mi-a fost destul de greu, dat fiind faptul ca a fost prima oara cand am fost in padurea Baneasa, iar marcajele de la Prima Evadare (am inteles ca o parte din tarseu este comun) m-au cam derutat si m-am si ratacit de cateva ori, ocolind traseul desenat de Razvan Juganaru. De ce doresc participarea la acest concurs? Raspunsul este simplu. Atat eu cat si coechipierul meu vom fi la primul concurs pe doua roti din viata noastra, deci lucrurile nu vor fi atat de simple, dar vom fi extrem de motivati, insa si extrem de emotionati. Personal, am un motiv in plus sa ajung la acest concurs. Ieri cand am fost in recunoastere, mi-am pierdut senzorul de cadenta. Ma ajutati sa ma reintorc la locul faptei si sa-l gasesc? 😀 Va multumesc.

    E-mail: [email protected]

  • Asta e sansa echipei mele de a face o realizare in sfarsit (dupa multe incercari distractive). Caliti in traficul urban din Bucuresti si gata oricand de o competitie amicala, vrem sa ne fortam limitele pe un traseu intr-adevar facut pentru bicicletele noastre de munte. Saracele, au parte doar de asfalt cea mai mare parte din timp.

    Vrem sa zburam peste crengi si radacini si sa ne bucuram de minunata padure Baneasa (din care ar trebui sa fie mai multe), iar dupa ce terminam traseul sa ne batem pe umar pentru ce am facut si ce suntem capabili – niste masini care merg pe grasime si zahar si scot viteza si senzatii tari.

    tehdopethrone[at]gmail[dot]com

  • Motivatia pentru participare la concursul Romania Corporate Sports este premiera traseului si a zonei de desfasurare. Locuind in Tara Barsei si participand doar la concursuri cu preponderenta in zone montane sunt curios cum m-as descurca intr-o zona de plat. Sunt nerabdator sa particip impreuna cu coechipierul meu la acest tip de concurs unde cu sigurante ne vom descoperi noi veleitati de lucru in echipa. Va multumesc pentru sansa acordata.
    Adresa de E-mail: [email protected]

  • Buna. Suntem o pereche care ne plac provocarile, suntem gata sa o ducem la bun sfarsit sambata 06.10.2012., suntem dispusi sa demonstram ca un cuplu poate avea rezultate atat in business cat si in competitii sportive. Va multumim.

  • I-am ales in aceasta dimineata. Este vorba despre Vlad Hristev si Zgripcea Stefan-Marius. Felicitari lor si multumiri restului participantilor ca au luat parte la concurs!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 6 =