Acum citesti
Factory Five Titan 5 aduce ghidoane moderne pe bicicletele clasice

Factory-Five_31-8_removable-faceplate-1in-quill-stem_profile-600x360Compania chinezească Factory Five din Shanghai a început activitatea acum 5 ani ca şi magazin de biciclete şi a evoluat, astfel că acum produce propriile cadre pentru biciclete fixie şi accesorii asortate. Printre ultimele lor produse scoase pe piaţă este şi noua pipă Titan F5 care aduce tehnologia modernă alături de cea veche. Aproape toate ghidoanele produse în ultimii ani au o grosime de 31.8 mm a prinderii şi este din ce în ce mai greu să găseşti un ghidon compatibil cu bicicletele mai vechi cu cuveţi de 1 inch, fie ele modele clasice sau modele fixie modificate. Soluţia de la Factory Five este F5 Titan.

Factory-Five_31-8_removable-faceplate-1in-quill-stem_modern-bars-600x400F5 Titan elimină nevoia unui adaptor şi a unei pipe separate, soluţia actuală pentru aceste situaţii. Noua pipă oferă acelaşi avantaj al reglării înălţimii ca şi la modelele clasice, dar are prinderea de ghidon demontabilă complet şi compatibilă cu ghidoane de 31.8 mm. Aspectul pipei este foarte curat, ea având doar un mic logo imprimat cu laser în partea frontală, deci va arăta bine pe orice bicicletă clasică ce are nevoie de un ghidon nou de şosea sau drept.

Factory-Five_31-8_removable-faceplate-1in-quill-stemPipa din aluminiu 7005 are suprafaţa lustruită pentru un aspect clasic şi cântăreşte doar 270 g. Prinderea de ghidon complet demontabilă este garanţia unei siguranţe sporite iar şuruburile de oţel de prindere sunt îngropate, pentru un aspect curat. Pipa are un unghi de 72 de grade şi o lungime de 90 mm, dar sunt planificate şi alte dimensiuni în viitor dacă va exista cerere. Pipa trebuie introdusă minim 50 mm, având o marjă de reglaj de 100 mm.

Factory-Five_31-8_removable-faceplate-1in-quill-stem_stepped-faceplate-297x297Noua pipă se poate deja livra doritorilor prin achiziţie online la preţul de 100 USD de pe site-ul producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =