Acum citesti
Bicicletele Star Wars atacă supermarket-urile Target din S.U.A.

Dark-Side-21-600x373Nimeni nu s-a născut ciclist de performanţă (sau mă rog, aproape nimeni), iar mulţi dintre pasionaţii de biciclete de azi, care ştiu care e rolul fiecărui şurub de pe orice bicicletă pe care o văd şi care au acasă o colecţie de modele atent alese şi configurate au avut, la început, până să priceapă exact cum e cu sportul acesta, câte o bicicletă de supermarket de genul First Bike, Rich Bike sau chiar mai rău.

Partea frumoasă la aceste biciclete, la care calitatea nu este neapărat un atu, este că vin în tot felul de forme şi mărimi, dar şi în ediţii speciale cum ar fi cele după personaje Disney sau alte bazaconii.

White-2-600x369Supermarket-urile din Statele Unite au primit în acest început de iarnă două noi modele de biciclete dedicate celei mai aşteptate premiere cinematografice, episodul 7 din celebra sagă Star Wars. Astfel, Target a scos pe piaţă modelele Darth Vader şi Storm Trooper – aparent doar personaje negative, să sperăm că nu are legătură cu calitatea.

Dark-Side-2-600x600Ce să spunem despre ele decât că au două roţi, furcă fixă, frână pe disc în faţă şi pe jantă în spate şi cântăresc doar…. vreo 26 kg. Forţa va trebui să îi ajute pe cei ce doresc să pedaleze pe aceste modele. Preţul de 299 USD va asigura o fiabilitate suficientă pentru ca proprietarul să se poată folosi de ele până când toţi vecinii şi colegii au apucat să vadă noul episod Star Wars, după care s-ar putea ca la fier vechi să se recupereze uşor banii daţi pe ea, sau măcar o bună parte, motiv pentru care pare o afacere bună pentru cei ce vor să fie în trend pentru acest început de iarnă.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + nineteen =