Acum citesti
EXPOBIKE – „Salonul de Biciclete și Accesorii” în perioada 4-6 Aprilie

EXPOBIKE2014A V-a editie EXPOBIKE – „Salonul de Biciclete si Accesorii” se va desfasura in perioada 4-6 Aprilie 2014. EXPOBIKE 2014 va avea loc in cadrul complexului ROMAERO Baneasa in paralel cu SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti, aflat la a XII-a editie.

EXPOBIKE se va desfasura pe durata a trei zile, deschiderea oficiala fiind vineri la ora 12, publicul avand acces incepand cu ora 13.
Ziua de vineri este in special dedicata firmelor din domeniu, intrarea fiind libera pentru vizitatorii de profil (implicati in comertul cu biciclete sau accesorii, in baza invitatiei oficiale primite de la un expozant).

EXPOBIKE 2014 se desfasoara sub patronajul ASPIC – www.aspic.ro – Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania, care isi propune sa reprezinte firmele din domeniu in relatia cu statul si/sau alte entitati si sa promoveze folosirea bicicletei la nivel national.

Expozitia va beneficia de aportul unei serii de evenimente, asemanatoare celor de anul trecut, menite sa atraga un numar mare de vizitatori.

Pretul unui bilet este de 20 Lei si permite accesul si la Salonul de motoare.

Program de vizitare: Vineri: 13-19, Sambata: 10-19, Duminica: 10-17

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =