Acum citesti
Echipamentul care te protejează de julituri și zgârieturi

În curând își va face loc pe piață încă un produs care ar putea să schimbe definitiv regulile jocului în ceea ce privește pedalatul. Producătorul elvețian de textile Schoeller Textiles a dezvoltat un material care incorporează inserții ceramice și care se distinge prin rezistența sa la abraziune. Mai pe scurt, vom asista în perioada următoare la apariția primelor echipamente de ciclism care nu doar că nu se mai rup în caz de căzătură, dar te și protejează de julituri, zgârieturi și alte vătămări ale pielii.

cazatura

Schoeller Textiles a inventat de vreo 3 ani acest material, însă costurile de fabricație erau mult prea mari pentru a fi comercializat cu succes. Oricum, mai necesita niște ajustări, la momentul creeri nefiind pe cât de lejer ar fi trebuit pentru echipament de ciclism, modificări care s-au concretizat în varianta curentă.

Fără să numească mărcile care și-au plasat comenzi pentru acest material, reprezentanții producătorului elvețian consideră că în viitorul apropiat echipament realizat din acest material va fi disponibil la scară largă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =