Acum citesti
Haibike Sleek Team 29er – demență în formă continuată

Deși prețul depășește nu doar posibilitățile ci și imaginația unora dintre noi (8.999 euro), Haibike Sleek Team 29er este una dintre bicicletele de Cross Country după care nu ai cum să nu te uiți. În plus, echiparea este de departe una exclusivistă.

haibike_sleek_team_29er_2014

Nu este vorba doar de suspensia spate cu amortizor controlat electronic prin sistemul e:i Shock, care știe când trebuie să blocheze circuitul sau când să-l deblocheze, în funcție de urcări sau de coborâri, dar mai este vorba și de cadrul construit din carbon UD High Modulus cu suspensie de tip 4-Link și ax de 12 mm pentru prinderea roții de spate sau chiar de setul de roți Bike Ahead Composite ac-29 Biturbo, care doar separat, costă peste 3.000 de euro.

Și cum în cazul acestei biciclete este vorba despre demență în formă continuată, trebuie menționat și sistemul de transmisie de top Sram XX1, cu o singură foaie și 11 pinioane, dar și ghidonul din carbon cu o lățime de 700 de mm. Greutatea totală nu este atât de mică precum te-ai aștepta. Dar cele 10.4 kg sunt o valoare foarte bună pentru un full suspension. Dacă te decizi s-o achiziționezi, ai grijă că pedalele nu sunt incluse în preț. Așa că treci la treabă și convinge comerciantul să-ți furnizeze o pereche de pedale de top.

via Haibike

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =