Acum citesti
Dynaplug se ascunde împreună cu 4 dopuri de vulcanizare în ghidon

Dynaplug a lansat Covert Bar End Tubelss Repair Kit, care păstrează patru dopuri de vulcanizare ascunsă împreună cu două scule de aplicare Dynaplug în ghidon. Kit-ul este disponibil ca pachet complet ce include o pereche de grip-uri lock-on ODI Vans, scule ascunse în ambele capete și câteva dopuri de rezervă.

Aparent a fost o cerere a clienților ca Dynaplug să producă un kit de păstrare a sculei în ghidon, lucru care s-a și întâmplat.

Scula se înfiletează în niște prinderi mici ce se pot conecta la orice grip compatibil ODI. Sistemul înlocuiește pur și simplu capacul clasic, așa că nu e nevoie de nicio modificare. Când e nevoie de ea, scula iese rapid după câteva rotiri.

Tehnologia Dynaplug Twin Tube permite păstrarea a două dopuri în fiecare sculă. Vârful dopului are două părți și se înfiletează în corpul sculei. Când e nevoie de un dop nou sau de o altă mărime, se poate schimba rapid cu altul. Cât timp sunt păstrate în ghidon, dopurile sunt protejate de o carcasă ce se scoate ușor.

Kit-ul vine cu o sculă ce are la fiecare capăt câte un dop Twin Tube și una ce are una standard/Megaplug Twin Tube. Dynaplug sugerează ca pe una din scule să se instaleze dopuri Soft Tip iar pe cealaltă Megaplug, pentru a fi gata de a repara găuri mici sau mai mari. Ambele dopuri pot fi dublate pentru a astupa găuri mai mari. Fiecare sculă din fiecare capăt vine cu 3 dopuri Soft Tip și unul Megaplug.

Sculele Dynaplug cu montare în ghidon sunt fabricate din aluminiu 6061 și oțel inoxidabil. Acestea nu sunt grele, perechea având doar 38.5 g. Capătul lor iese puțin în afara ghidonului, dar nu cât să facă probleme.

Dynaplug Covert Bar End Tubeless Repair Kit este fabricat în California și vine cu garanție pe viață. Prețul e de 69.99$. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + twelve =